otvorio sam tu stranicu. i? (koristim operu)
Copy/paste sa Bug.hr:
Prema pisanju na stranicama HowToCreate Opera 9 je tek drugi browser u opticaju koji je u stanju proči čitavi ACID2 test. Za sada je to u cijelosti pošlo za rukom Appleovom Safariju, a prema riječima autora, premda se tvrdi i za Konqueror i iCab da su i oni prošli ovaj test, to im je u stvarnosti "skoro uspjelo".
Čitav članak o testu s primjerima renderiranja stranica u Operi 9 možete naći ovdje.
Što dokazuje da je Opera the best!
Probajte otvorit ovu stanicu u vašem browseru!
otvorio sam tu stranicu. i? (koristim operu)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Opera rula, ali taj test stvarno nista konkretno ne dokazuje...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
@flOorKilla&rospaya
Ako znate engleski pročitajte članak!
FF je dobar, ali Opera kicks ass!![]()
Ja inače apliciram, prakticiram i preferiram Spaljenu Lisicu, al i u mene je ovakav rezultat
Što ovo zapravo provjerava i kako radi???
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
To je neki test renderiranja stranica, do sad ga je prošao samo Safari i Opera9!
naravno da neznam engleski, ja sam zadrti balkanacIzvorno postao Ba®t
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Svi smo mi balkanci!Izvorno postao flOorKilla
Pogledajte kako se smajlić vidi u IE!![]()
Savršeno izgleda. Opera rulz![]()
...a kak to "savršeno" treba izgledat - volio bi vidjeti Screenshot...Izvorno postao Dark
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
skini operu.. heheIzvorno postao Eminem
operaši, otvorite stranicu i lkiknite View/Source
koja frkafulja, svaki kvadratič u slici je "kod"![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Na prvom linku imate usporedbu IE 6 i 7 vs. Opera 1 - 9
Billov izokrentui, uvrnuti i psihopatski smajlijiIzvorno postao Ba®t
ja koristim operu odavno kao default, no imam i FF i IE za svaki slučaj, jer postoji niz stranica koje nisu pisane po standardima te koje se ne pokazuju dobro na operi (a opera ne dopušta greške).
Da citiram: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=134500&postcount=48
I pogledajte si malo ovu stranicu sa različitim browserima: http://www.vjekoslav.info/opera_rules.htm
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...podržavam citat...
Po meni nije važno kako će neki browser prikazati onaj smajlić već kako mi prikazuje omiljene stranice - za ostalo me zaboli...![]()
Dobro, ovo je samo test renderiranja i kako je reka V3rt!g(o) svaki dio(kvadratić) slike je kod!Izvorno postao dmi
...stoji...
Stvar je u tome da se dobar dio kodiranja web-a još uvijek vrti sa CSS1 dok su CSS2 i CSS3 tamo negdje daleka budućnost.
Svaka inicijativa za poboljšanjem kompaktibilnosti tj. držanja standarda je više nego dobrodošla - zato palac gore za Operu...
Jedino se nadam da će se na ovaj način "pogurati" i IE a time ujedno i Office platforma te naravno Windows OS jer oni su u biti najveći krivci za sadašnje stanje kada moramo se "hvalisati" kako naš browser nešto može a nešto ne jer je ovo po meni glupo...
Bookmarks