evo tu ima ljepih stvarčica...![]()
http://www.gorenjegroup.com/pininfarina/global/
Viš' ti šta ti je žena: ni makac od štednjaka![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
evo tu ima ljepih stvarčica...![]()
http://www.gorenjegroup.com/pininfarina/global/
ajd recite koji je ovo auto..onaj ko zna, onda je auto guru
evo isti model sam kaj ovo noviji:
i karavan verzija,heh
![]()
Zadnji uredio vjeko : 14-03-2006 u 15:17
vuce na mustanga...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
tomo bi znao koji je to auto(prva slika)
maserati....?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Aston martin 100%![]()
![]()
![]()
i ja volim američku klasiku, ovo je moj favorit:
![]()
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
istina, znam da je neka bjesna marka, odnosno glavni promašaj, a na prvoj slici su austini, na ostalima je volan na desnoj strani....Izvorno postao SEGA
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tocno.. -Aston Martin LAGONDA, (najnoviji model se sada zove RAPID)Izvorno postao SEGA
evo jos jednoga, da vas sad vidim (nije paintshop)
![]()
mercedes..... samo koji...
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
neki mercedes za djecu![]()
....hhhhmmmmmm nebi imala ništ protiv ove klasike...aaaahhhIzvorno postao drazen
![]()
![]()
![]()
rinspeed?....Izvorno postao vjeko
Je, rinspeed presto.Izvorno postao whiteboy
je, rinspid je... evo jedan link -egzoticni auti...ima dobrih fotki -http://images.google.hr/imgres?imgur...l%3Dhr%26lr%3DIzvorno postao whiteboy
uu kak je dobar onaj...imam ja tj moja mama u garazai malo raspadnut i nije u upotrebi crveni kabrio MG..jako lijep autic...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks