Pa nemas li ti doticni mobitel, pa bi nam mogao to sam reci, ili ako nista isprobati?
Ovako, zanima me koliko traje baterija na P910i uz kontinuiranu reprodukciju mp3-ca, s tim da se puno ne dira po ekranu (koji troši najviše baterije od svega)?
Bom Chicka WahWah
Pa nemas li ti doticni mobitel, pa bi nam mogao to sam reci, ili ako nista isprobati?
to sam se i ja priupitao![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nisam još isprobao jer nemam neku veliku memorijsku karticu, pa sam mislio da je netko već isprobao...Izvorno postao xianfu
Bom Chicka WahWah
pa stavis 2 pjesme opalis repeat i nek svira![]()
P910 i P900 nemaju kao recimo Compact-u da se tokom slušanja mp3-ca ekran može isključit, može se jedino prigušit. Meni na P900 uz slušanje mp3-ca cijeli dan + razgovori + poruke baterija na kraju dana je nekih 20% - 30%
kako to mislis da se ekran nemoze iskljucit? svijetlo? kako ne? evo upravo sam si pustio mp3, svijetlo mi je ugaseno. tj ugasi se samo nakon nekog vremena.
u flip-closed modu se normalno prikazuje stand-by screen i info da pjesma svira (vrijeme)
Mislim kao da se potpuno isključi(kao da je mob ugašen) to se nemože napravit. Jer ekran i dalje troši popriličnu kolikčinu baterije dok prikazuje neki info(recimo pjesme ili stand-by screen)
Na P910i uz instalirani Sound Explorer ili Power Mp3, nakon odabira play liste i pocetka reprodkcije, zatvoris flip i nakon zatvaranja flipa ekran se u potpunosti gasi, nema prikaza infoa o pjesmama ili sl, sve dok ne otvoris mob ili ne otkljucas tipkovnicu, ako je u flip closed modu!
Sto se trajanja beterije tice, ako nema puno razgovora, koristenja BT - a ili GPRS - a, izdrzi i do 20 ak sati neprestane reprodukcije, ako su slusalice ukljucene, ako reproduciras na njegove zvucnike, naravno manje.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hm, nisam 100% siguran (nisam jos probao), ali mislim da se meni nakon nekog vremena ekran u standby-u POTPUNO ugasi (bude skroz crn), i to bez obzira jel trenutno svira MP3 ili ne. I to sa defaultnim (ugradjenim) playerom, nikakav dodatni.
Bookmarks