znači ti navijaš za nekog u formuli tko ti je sladak??to je tako nezrelo![]()
znači ti navijaš za nekog u formuli tko ti je sladak??to je tako nezrelo![]()
...pa da ja sam jos nezrela hehe LOL...ma jednostavno nevolim shumija!!Izvorno postao smogovac
A u PM i pas mater i sve skupa. ****** sve!
Čuda se NE dešavaju, osim bahatim arogantnim prepotentnim majmunima imenom Fernando i prezimenom Alonso.
Mislim, nevjerojatno koliko sreće ima taj mali. Schumi ima trku u šaci, od početka do kraja, rutinski, i nitko mu ne može ništa. Jedini način je da se umiješa vis major, kao što je i bilo. Pas mater, pas mater i opet pas mater.
To samo dokazuje da se bolje rodit bez pimpeka nego bez sreće...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
odkud to da je alonso prepotentni majmun?ja isto navijam za alonsa.jedva cekam da shumachesher ode vise... dosta mu je bilo pobjedivanja.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
tak i ja...najdrazi mi je alonso,a sumi mi vec na zivce ide nekak![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
O je... Šumaher (u mladim danima) je naspram njega bio beba, kolko je ovaj prepotentan... dovoljno vam govori činjenica da ga niti sami španjolci ne vole baš radi toga i više ih navija za De la Rosu...Izvorno postao flOorKilla
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A zaštoooo???Zato šta je arogantan,prepotentan,nizak,pravi se pametan..hmmmm i šta još...e daa..ima blatnu "jezičinu"Izvorno postao whiteboy
Tko zna možda Alonsa neko "pokupi" onako slučajno prilikom pretjecanja...Recimo Raikonen![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
ja samo znam da mi se alonso zgadio kada je na nekom gliseru i publici srednji prst pokazuje. mali nije prvak nikakav, slamao se kada ga je shumi sustizao zadnjih mjeseci, krivio fisichellu, michelin, renault...shumi je uvijek bio uz svoj tim, i cak je i danas izjavio da je zahvalan timu...
jedino me brine kakav ce ferrari biti bez shumija, on im je davao ogromne informacije na testiranjima, a za kimija su rekli da samo zna dobro voziti, inace nije bas nesto (testiranja i takve stvari)
ma alonso je papak... pa njegova vlastita momčad ga nevoli...
šumi je zakon, došao je u boks, sa svakim mehaničarom se pozdravio sjeo sa svojim bečarima i uživao gledajući s njima ostatak utrke...
cak je i ovaj jadni reziser, nakon sto je utrka zavrsila, pol minute snimao shumijev bolid iz postovanja... bolio ga je k**** sto je alonso pobijedio....
tuga u blazickovom glasu bila je i vise nego primjetna, prvih deset krugova nakon odustajanja, govorio je totalno bezlicnim tonom, samo zato sto mora...
ali,ima nade...ima... znao je odustajat alonso i prije, zbog cega bi se iduca utrka razlikovala?!?
btw. znate zasto se fiziko rasplakao? zato sto je shumi odustao!!!
skoro pa mi zao alonsa![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks