i opet je Schumi pokazao zasto je nedodirljiv!!!
Evo upravo sam odgledo utrku... moram priznat jedna od zanimljivijh.. pogotovo zadnji krug i mjesta od 4 do 7...![]()
![]()
![]()
Bilo je pretjecanj, izlijetanja, sudara, čak i "piruet" by Kubica, uleti onda u boks i "pokupi" mehaničara...Sve u svemu dobra utrka...
Poredak na utrci: Schumacher , Alonso, Fisichela, Button, De LaRosa, Barichello, Heitfeld, Webber...
Sada Šumi i Alonso imaju 116 bodova, a dvije utrke do kraja... Iduća već za tjedan dana...Biti će zanimljivo...
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
i opet je Schumi pokazao zasto je nedodirljiv!!!
Nisam se digao jutros, pas mater, pa sad čekam reprizu.
Naravno, ne kod nas. Ako nekog zanima, ima repriza trke u 12.45 na njemačkom RTLu.
Ali koliko mi ekipa veli, i po onome šta piše njem. teletekst, Schumi nije bio baš korektan: trebao je ekipi podijeliti tube vazelina prije starta![]()
![]()
FORZA SCHUMI!![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma bio je čist OK... nisam primijetio da je vozio nekorektno... Sve je bilo super... stvarno dobra utrka... Pogotovo zadnji krug...![]()
![]()
nisam gledo utrku bila je gadna noc pa se nisam uspio probuditi. kako je schumi doso do prvog mjesta kroz bokseve ili je nenormalno vozio? jel bilo kise? i sta je bilo to u zadnjem krugu
alonsovi mehanicari sjebali stvar pa je schumi odradio vrhunski jer je u 15. krugu zaostajao 25 sek.
He he-Alonso
,prepotentni balavac izvrijeđa Schumachera prije starta,pa mu se vratilo..he-he neka..neka
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
tko nije gledo utrku, a bude, nek ne cita ovo
utrka je bila ludnica!!!
mislim da cu ovih par zadnjih utrka pamtiti dok sam živ... stvarno senzacijonalno!!!
kako je dosao do 1. mjesta?
pa, kreno je dobro, vozio se na 6. mjestu neko vrijeme, pa je kimiju bolid otkazo(nebi covjek vjerovo), pa su mu gume profunkcionirale i doso je na 3. mjesto prestizuci, fiziko je bio 2. i vidno sporiji od njega, pa je otišo u boks, idući krug i fiziko je otišo u boks i vratio se pred njega. e onda je alonso ušo u boks i napravio kardinalnu pogrešku, stavio nove prednje gume i bio jako spor, pa su ga ova dvojica ubrzo sustigla, pa ga je fiziko prestigo jednom, pa pustio napred, pa opet prestigo, e!!! al onda ga je i šumi prestigo i došao na 2. mjesto!!!
kad je idući put išo u boks, stavio je slikove, pa je imo problema u prvom zavoju, al do kraja kruga su se gume zagrijale... fiziko je opet išo u boks krug kasnije, pa je šumi znao da će biti loš u prvom zavoju i prošao pokraj njega poput metka...!!! na 1. mjesto!!!
i da, još je zanimljivo to da je fiziko iz nekog "čudnog" razloga usporio i propustio alonsa na 2. mjesto... da je massa to napravio, bilo bi ovo-ono... bla bla bla....
...ma joj daj...koji kreteni ,kak su ga za.ebali..Alonsa..ma![]()
a ionak i ovak bi popljugao....
balavac mali
![]()
evo kakve su ljudi piz... sada niko ne prigovara fischeli sto je propustio alonsa, i sto je zadrzavao sumija onda...ali bitno da se barichellu prigovaralo, jooooj
Izvorno postao symbiman
Pitpis, potpis. Baš o tome cijelu nedjelju raspravljam. A čim je Schumi krenuo naprijed bilo je jasno da će se mijenjat ova dvojica. Samo naravno da ne treba kazniti druge, ali Ferrarijeva ideja "prvo team, onda pilot" zaslućuje kaznu.Izvorno postao coma_zgb
Sad su dobili po p....
Osim toga, znamo tko ima pobjedu više, znamo tko je prvi među jednakima (mislim na bodove, naravno).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
mene sam zanima jedno (bolje pitat glupo pitanje nego....) sta nije sumaher prije ove utrke rekao da ide u penziju tj da je gotovo s njim? ili je to mislio na sezonu?![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Da, ide sa scene nakon ove sezone, a to je objavio nakon prošle utrke.Izvorno postao mala
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ok.thx ,ja sam shvatila da ide odmah nakon te (prosle ) utrke. hvala WB![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma prolaz Schumia pokraj Fizika je bio preSAvršen.... to dugo u F1 nisam vidio.... muda treba imat za to...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Uh sutra će biti napeta utrka...a ja moram na put ujutro..Damn
A još ako padne kiša recimo zadnjih deset krugova..uhhh..
u koliko voze ujutro?
7, nema reprizeIzvorno postao smogovac
, opet cu morati gledati german rtl.
ovo je tužan, tužan dan.......
A meni je baš lijep dan... Sunčano je...
No o tome nećemo ovdje...![]()
Alonso pobijedio ispred Mase i Fisichele i Buttona... Kimi odvozio super utrku i došo do 5-og mjesta (a startao 11.)...
Jedino što mi se čini da je prvenstvo skoro pa odlučeno. Schumi odustao 17 krugova prije kraja, otišo mu motor...
Utrka je bila tako-tako... bilo je ponešto i pretjecanja...
Sada da Schumi osvoji prvenstvo treba pobjediti u Braziliu, al da Alonso ne osvoji ni bod...![]()
ne vjerujem...gotovo je...iako uvijek ima tračak nade,ovoga puta ga nema...pa alonso će ziher bod osvojiti i taj mali metrić će opet biti svj. prvak![]()
hebeš takav svijet![]()
![]()
Nemora biti... Zamisli ovakvu situaciju:Izvorno postao smogovac
Schumi prvi, Alonso drugi, Masa Treći... znači u takvoj sitauciji Alonso je prvak... u jednom trenutku ide Masa preticati Alonsa i jednostavno napravi sudar, oba nemogu nastaviti utrku, Alonso ostaje bez bodova, a Schumi prvak...![]()
![]()
Makar sumnjam da će u Ferrariju biti toliko pokvareni...
![]()
(al nikad se nezna)
Eto, još jedna utrka do kraja ove sezone i onda treba vidjet kakve će momčadi biti u idućoj sezoni, s kojim vozačima...![]()
a šumi ne bu po 3 puta u karijeri imao takav event..ne vjerujem...
Kak se uvjek taj motor pokvari baš onda kad je najpotrebniji..ftrghjkkjhgghj!!!!!
Dobro pa nisam gledao utrku jer bi popizDIJAAA...
Bookmarks