mene sam zanima jedno (bolje pitat glupo pitanje nego....) sta nije sumaher prije ove utrke rekao da ide u penziju tj da je gotovo s njim? ili je to mislio na sezonu?![]()
mene sam zanima jedno (bolje pitat glupo pitanje nego....) sta nije sumaher prije ove utrke rekao da ide u penziju tj da je gotovo s njim? ili je to mislio na sezonu?![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Da, ide sa scene nakon ove sezone, a to je objavio nakon prošle utrke.Izvorno postao mala
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ok.thx ,ja sam shvatila da ide odmah nakon te (prosle ) utrke. hvala WB![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ma prolaz Schumia pokraj Fizika je bio preSAvršen.... to dugo u F1 nisam vidio.... muda treba imat za to...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Uh sutra će biti napeta utrka...a ja moram na put ujutro..Damn
A još ako padne kiša recimo zadnjih deset krugova..uhhh..
I feel the need -the need for speed!!!!!
u koliko voze ujutro?
7, nema reprizeIzvorno postao smogovac
, opet cu morati gledati german rtl.
Bookmarks