Ma Alonso će bit prvak ponovo(osim ak negdje ne izleti zadnje 4 utrke,jer se auto ne kvari pa na to ne možemo računati),a mislim da če Ferarri bit prvak u konstruktorima.
Ma Alonso će bit prvak ponovo(osim ak negdje ne izleti zadnje 4 utrke,jer se auto ne kvari pa na to ne možemo računati),a mislim da če Ferarri bit prvak u konstruktorima.
Schumi poslije ove trke sigurno neće odlučiti o svome nastavku karijere u Monzi.
SKR. je SKR. za SKR.
kimi PRVI starta![]()
Da... Kimi starta prvi i brži je od Šumija za 0.002 sekunde... ih, to treba izmjerit...
A Šumi će tek poslije utrke reć da li ostaje ili ide... Malo glupo... ja bi natjero da kaže prije kvalifikacija...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zeznuo se sto sad objavljuje.bolje da je cekao kraj sezone jer je ovako samo povecao pritisak na sebe.![]()
Sad je samo na Massi da izvede naglo,snažno,iznenedno kočenje i imamo 8-erostrukog svjetskog prvaka.![]()
al se alonso sj*nisam gledala do kraja... kak starta?
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Zavšile su jtros kvlaifikacije za VN Kine...
Bilo je zanimljivo... pogotovo trening prije kvalifikacija... kako su se vrtili, izlijetali... Kimiju otpo retrovizor...
Poredak za sutrašnju utrku:
1. Alonso
Fisicela
Button
Barichello
Kimi
Šumi
De LaRosa...
Evo upravo sam odgledo utrku... moram priznat jedna od zanimljivijh.. pogotovo zadnji krug i mjesta od 4 do 7...![]()
![]()
![]()
Bilo je pretjecanj, izlijetanja, sudara, čak i "piruet" by Kubica, uleti onda u boks i "pokupi" mehaničara...Sve u svemu dobra utrka...
Poredak na utrci: Schumacher , Alonso, Fisichela, Button, De LaRosa, Barichello, Heitfeld, Webber...
Sada Šumi i Alonso imaju 116 bodova, a dvije utrke do kraja... Iduća već za tjedan dana...Biti će zanimljivo...
![]()
![]()
i opet je Schumi pokazao zasto je nedodirljiv!!!
Nisam se digao jutros, pas mater, pa sad čekam reprizu.
Naravno, ne kod nas. Ako nekog zanima, ima repriza trke u 12.45 na njemačkom RTLu.
Ali koliko mi ekipa veli, i po onome šta piše njem. teletekst, Schumi nije bio baš korektan: trebao je ekipi podijeliti tube vazelina prije starta![]()
![]()
FORZA SCHUMI!![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma bio je čist OK... nisam primijetio da je vozio nekorektno... Sve je bilo super... stvarno dobra utrka... Pogotovo zadnji krug...![]()
![]()
nisam gledo utrku bila je gadna noc pa se nisam uspio probuditi. kako je schumi doso do prvog mjesta kroz bokseve ili je nenormalno vozio? jel bilo kise? i sta je bilo to u zadnjem krugu
Bookmarks