istina, to sam si i ja pomislio.Izvorno postao coma_zgb
No mislim da je najveći problem ipak bio u njegovom izljetanju na travu u zavoju 8. Tamo je zgubio skoro 5 sekundi za alonsom. Da nije, vjerujem da bi bilo drukčije.
istina, to sam si i ja pomislio.Izvorno postao coma_zgb
No mislim da je najveći problem ipak bio u njegovom izljetanju na travu u zavoju 8. Tamo je zgubio skoro 5 sekundi za alonsom. Da nije, vjerujem da bi bilo drukčije.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
prvi put sam pogledala formulu do kraja...start kao i uvijek bio najzanimljiviji kao i utrka izmedu alonsa i sumija...zao mi je zbog raikonena...al mi je drago kaj je alonso bio prije sumije,hehe,njega nemrem smislit,neznam zakaj...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Da... Ful dobra utrka... Sudar na početku, prestizanja, pogotovo Barrichello, agresivna vožnja... Puno akcije... jedino što mi je žao Raikonena... Već drugu utrku zaredom nije završio...
Ali mi je bolja utrka iz Mađarske...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma Alonso će bit prvak ponovo(osim ak negdje ne izleti zadnje 4 utrke,jer se auto ne kvari pa na to ne možemo računati),a mislim da če Ferarri bit prvak u konstruktorima.
Schumi poslije ove trke sigurno neće odlučiti o svome nastavku karijere u Monzi.
SKR. je SKR. za SKR.
kimi PRVI starta![]()
Da... Kimi starta prvi i brži je od Šumija za 0.002 sekunde... ih, to treba izmjerit...
A Šumi će tek poslije utrke reć da li ostaje ili ide... Malo glupo... ja bi natjero da kaže prije kvalifikacija...
zeznuo se sto sad objavljuje.bolje da je cekao kraj sezone jer je ovako samo povecao pritisak na sebe.![]()
Zavšile su jtros kvlaifikacije za VN Kine...
Bilo je zanimljivo... pogotovo trening prije kvalifikacija... kako su se vrtili, izlijetali... Kimiju otpo retrovizor...
Poredak za sutrašnju utrku:
1. Alonso
Fisicela
Button
Barichello
Kimi
Šumi
De LaRosa...
Evo upravo sam odgledo utrku... moram priznat jedna od zanimljivijh.. pogotovo zadnji krug i mjesta od 4 do 7...![]()
![]()
![]()
Bilo je pretjecanj, izlijetanja, sudara, čak i "piruet" by Kubica, uleti onda u boks i "pokupi" mehaničara...Sve u svemu dobra utrka...
Poredak na utrci: Schumacher , Alonso, Fisichela, Button, De LaRosa, Barichello, Heitfeld, Webber...
Sada Šumi i Alonso imaju 116 bodova, a dvije utrke do kraja... Iduća već za tjedan dana...Biti će zanimljivo...
![]()
![]()
i opet je Schumi pokazao zasto je nedodirljiv!!!
Nisam se digao jutros, pas mater, pa sad čekam reprizu.
Naravno, ne kod nas. Ako nekog zanima, ima repriza trke u 12.45 na njemačkom RTLu.
Ali koliko mi ekipa veli, i po onome šta piše njem. teletekst, Schumi nije bio baš korektan: trebao je ekipi podijeliti tube vazelina prije starta![]()
![]()
FORZA SCHUMI!![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks