Ne ma to sa ratkapama je cisti dizajn, nikome ne ugrozava zivot i slicno. Zadnji spojler or fleksibilnog materijala je imao i ferrari, a i kod njih je to ukinuto.Izvorno postao Ico86
Ne ma to sa ratkapama je cisti dizajn, nikome ne ugrozava zivot i slicno. Zadnji spojler or fleksibilnog materijala je imao i ferrari, a i kod njih je to ukinuto.Izvorno postao Ico86
[QUOTE=SEGA]Ne ma to sa ratkapama je cisti dizajn, nikome ne ugrozava zivot i slicno./QUOTE]
neugrožava život, ali usmjerava zrak... Znači aerodinamičko "pomagalo" koje se okreće..
Ma toliko su zakomplicirali ta pravila, da više ni oni sami neznaju što mogu raditi na bolidu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
[QUOTE=Ico86]Ono se samo ne okrece vec se kotac okrece sto znaci da po njihovim pravilima moze ostati.Izvorno postao SEGA
Volio bi da danas Šumi sustigne Alonsa, čisto zato da bude zanimljivije.
Ne navijam niti za jednog od njih, oba su mi pre-arogantna, ali bar bu zanimljivo!
I da, svaka čast Massi!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mrzim taj Reno
nemogu napravit kvalitetan auto al bitno da formulu sklepaju tak da ih nemos stic
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Slažem seIzvorno postao whiteboy
,al ja nekako preferiram "švabu"
FANTASTIČNA UTRKA!
Stvarno je bilo užitak za gledati, a napeto do ibera zadnjih 15 krugova! Hehe, navijao sam za Šumija u tom djelu i baš mi je žao što nije uspio. Vožnja odlična s obje strane.
Massi kapa dolje. I mene su skoro suze preplavile kad sam vidio njega kako to emocionalno doživljava!
Žao mi je što je Raikonnen ispao.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
po meni izgubljena utrka u strategiji ferrarija. shumi je trebao imati prednost u prvim ulascima u boks
Bookmarks