Jeste vidjeli koliku je Šumi prednost imao u drugom dijelu kvalifikacija danas, tj. sad već juče? Bože sačuvaj, gdje nađe toliku brzinu?!?
Jeste vidjeli koliku je Šumi prednost imao u drugom dijelu kvalifikacija danas, tj. sad već juče? Bože sačuvaj, gdje nađe toliku brzinu?!?
SKR. je SKR. za SKR.
Jedino što mene zanima, koliko su one "ratkape" na stražnjim gumama Ferarija dopuštene. navodno odvode toplinu, tj usmjeravajuj zrak. Pošto su ukinuli one stabilizatora što ih je koristio Renault, jer su proglašeni "pokretnim aerodinamičikim" dijelovima, zanima me da li će ukinuti i te Frarijeve ratkape. One se isto okreću, znači pomične su, a cilj im je što bolja aerodinamika... E sad je pitanje koliko je to dozvoljeno...
Al me baš zanima kakva će biti utrka danas... Moglo bi biti zanimljivo...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa krecu se kada su dijelovi kotaca, nema nikakvih drugih pokreta kolko znam. mislim da to ne koristi samo ferrari, nesto mi se ucinilo jucer dok sam gledo q
I ja sam gledao quali... Jedino Ferari to koristi...
Ali što je najbolja stvar, pričvršćeno je za felgu, znači okreće se, i usmjerava zrak. Znači to je aerodinamički dio. A u pravilniku F1 piše da se aerodinamički dijelovi ne smiju gibati, micati, nešto tako... Bilo je gluposti oko prednjeg "krila" kod ferarija koje se malo savijalo zbog što bolje aerodinamike, pa je to ukinuto...
Baš me zanima šta će biti sa ovih "ratkapa"... Ako mogu ostat, onda nek bar stave kromirane felge, a ne ratkape...![]()
![]()
Ne ma to sa ratkapama je cisti dizajn, nikome ne ugrozava zivot i slicno. Zadnji spojler or fleksibilnog materijala je imao i ferrari, a i kod njih je to ukinuto.Izvorno postao Ico86
[QUOTE=SEGA]Ne ma to sa ratkapama je cisti dizajn, nikome ne ugrozava zivot i slicno./QUOTE]
neugrožava život, ali usmjerava zrak... Znači aerodinamičko "pomagalo" koje se okreće..
Ma toliko su zakomplicirali ta pravila, da više ni oni sami neznaju što mogu raditi na bolidu...
[QUOTE=Ico86]Ono se samo ne okrece vec se kotac okrece sto znaci da po njihovim pravilima moze ostati.Izvorno postao SEGA
Volio bi da danas Šumi sustigne Alonsa, čisto zato da bude zanimljivije.
Ne navijam niti za jednog od njih, oba su mi pre-arogantna, ali bar bu zanimljivo!
I da, svaka čast Massi!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mrzim taj Reno
nemogu napravit kvalitetan auto al bitno da formulu sklepaju tak da ih nemos stic
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Slažem seIzvorno postao whiteboy
,al ja nekako preferiram "švabu"
Bookmarks