Gle fakat ona zadnja utrka.Ja sav tužan na početku.Alonso pretječe sve,Schumi zaostaje i to masno.Ja sav pao u bed ali tamo negdje oko 35 kruga počinje preobrat.Prvo veliko razočaranje bilo je kada se Kimi zaletio i evo kraja za njega.Ja sav tužan a kad ono Alonsu je isto out.Počinje veselje jer Alonsa ne mogu vidjeti na tv-u.Lik se tako pre****va.Osobno nemam ništa protiv Renaulta ali mali se fakat preserava i neznam kako netko može navijat za njega.Budemo ga vidjeli sljedeće sezone u Mercedesu kada će od gumara biti samo Bridgestone koji je perfektan na Ferrariju.Dosta toga.Utrka ide dalje i ono Schumi fakat dobro,treće mjesto je ok.Kad ono padne na 4. pa na 5. i onda odustajanje.Katastrofa.To se dogodilo zato što se (kako sam ja informiran) malo testiralo na kiši te je Bridgestone podbacio.Drugi dio sezone Ferrari je perfektan,a posebice novi sistem lansiranja.Nema sumnje da će Ferrary osvojiti prvenstvo,jedino može doći do iznenađenja ako se nešto dogodi s Massom.Svi gledaju u njega,od njega se očekuje mnogo,isto kao od Barichella ali otom potom...

Odgovori uz citat
Bookmarks