prestao sam gledat kad je ispa kimi
prestao sam gledat kad je ispa kimi
prvi dio bio zanimljivii...ludo bilo...
eh da je još kišica opala...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...a shit opet nisam gledala..a to mi je bas dobra trka...![]()
Ne vjerujem da bi Ferrari ikad spao na te grane. To liči na Villeneuva i naguravanje, bazobrazluk i unfair vožnja. Ako išta, MSC je svih ovih godina fer vozio. Mislim da ima dovoljno ugleda, iskustva, znanja i nadmoći (u vozačkom smislu) a da bi se morao spuštati na tako niske grane.
To je sve rekla-kazala. Tko nije bio u bolidu ne zna šta se dogodilo. Tko zna koja pumpa se zaglavila, koji zupčanik proklizao... zbog takvog jednog "mogao je skrenut a ne trznut" je i Senna od naj postao bivši - zbog jedne male nemogućnosti okretanja volana.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Šumaher i 'fer vožnja' nejdu zajedno u istu rečenicu. Ups, zayebo sam...Izvorno postao BlueDevil
Lako je sad 'fer' voziti, ali nije se potrebno sjećati početka njegove karijere, dovoljno je samo koju sezonu se vratiti unazad...
Pyzda bio, pyzda ostao.
Vozi dobro, svaka mu čast i tu mu skidam kapu, ali da je fer, nije.
Kako se samo veselio nakon tog 'trzaja' što je svojom fer vožnjom osvojio pole...Da se to meni dogodi, pa makar i ne namjerno nego da je stvarno stvar u mehanici, ja bi SAM tražio da mi daju neku kaznu jer bi znao da sam tako (iako ne svojom krivnjom) zayebo ostale. To bi bilo fer. A ne skakutati od sreće ko MSC.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Šumi, Šumi!!!
zakon, dvostruka pobjeda ferrarija!!!
Maybe we're back in the saddle
Joj, kak smo slavili! Kako se slavilo, više neg' da je Amputirana Noga (a.k.a. Niko Kranjčar) dao golčinu![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks