Evo upravo pročito da Schumi starta kao 22, oduzeli su mu Pole, zato što je jučer stao u predzadnjem zavoju... Ha,ha,ha... Tako mu i treba...![]()
Evo upravo pročito da Schumi starta kao 22, oduzeli su mu Pole, zato što je jučer stao u predzadnjem zavoju... Ha,ha,ha... Tako mu i treba...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e to mi nije jasno,kaj je napravio?
Ma ostalo je možda nekih minutu-dvije do kraja kvalifikacija, Schumi se vozio po stazi i došao do predzadnjeg zavoja. Prvo mu je bolid, čini mi se malo proklizao, i onda umjesto da skreno desno, jer je desni zavoj, on samo malo "trzno" u desno, pa nastavio ravno, tako da se kroz taj zavoj moralo skroz usporiti jer je bio na stazi... Par puta su ponavljali tu snimku, i vidjelo se, da je mogao proći, da je malo više skrenuo u desno, a ne ko što je on napravio, samo "trzno"...
A koliko sam vidio i Fizikela je dobio neku kaznu, starta 9-ti, ali nigdje nisam našao zašto...
Mislim da bas i nije mogao proci kroz taj zavoj, al dobro sta je tu je. Vazno da je montoya sada peti.![]()
nisam siguran kolko je mogao proci taj zavoj. jer nemoze skretati i kociti u isto vrijeme, a morao je smanjiti brzinu da ne rokne u ogradu
slažem se coma...![]()
Mogao je... Baš su sad na RTL-u komentirali to... Svi, čask i Lauda su rekli da je mogao skrenuti, ali je namjerno malo "trznuo" desno da ne prođe zavojem...
Bookmarks