Šumi je ipak uspio skupiti bod na VN Mađarske... Kubica je diskvalificiran jer mu je bolid 2kg lakši nego što je dopušteno...
Sad je razlika između Alonsa i Šumija "samo" 10 bodova...
Da izleda da Raikonen stiže u Ferarri.Izvorno postao Ico86
Sad kad je zaradio "pinku"može u penziju(a ne kao mi još se moramo naraditi 30 god)
![]()
Šumi je ipak uspio skupiti bod na VN Mađarske... Kubica je diskvalificiran jer mu je bolid 2kg lakši nego što je dopušteno...
Sad je razlika između Alonsa i Šumija "samo" 10 bodova...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Popušio je zezonu radi neodlaska u boks...ah njemu na dušu..Izvorno postao Ico86
![]()
Misliš? A da li si možda razmišljao o ovom: tri sedmice stanke, nema testiranja, svi se odmaraju (vozači), Ferrari sada vidno bolji od Renaulta (ako izuzmemo kišu kojoj su šanse da padne u Turskoj jako malene). I sad, Ferrari, tj. Michael pobijedi u Turskoj sa Massom na drugom mjestu, to je još min 4 boda. I tako na Monzi gdje je Ferrari uvijek dobar i koja je njihova staza, ostaju na 2 boda prednosti za Alonsa (ako na obje trke bude 1. Schu, 2. Mass, 3. Alo).Izvorno postao ledeni
SKR. je SKR. za SKR.
Amen to that!Izvorno postao djomla
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Popis vozaca za 2007.
RENAULT
Giancarlo Fisichella (confirmed)
Heikki Kovalainen (candidate)
Kimi Raikkonen (candidate)
FERRARI
Michael Schumacher (candidate)
Kimi Raikkonen (candidate)
Felipe Massa (candidate)
McLAREN
Fernando Alonso (confirmed)
Pedro de la Rosa (candidate)
Lewis Hamilton (candidate)
HONDA
Jenson Button (confirmed)
Rubens Barrichello (confirmed)
TOYOTA
Ralf Schumacher (confirmed)
Jarno Trulli (confirmed)
BMW
Nick Heidfeld (confirmed)
Robert Kubica (candidate)
RED BULL
David Coulthard (confirmed)
Mark Webber (confirmed)
WILLIAMS
Nico Rosberg (confirmed)
Alex Wurz (confirmed)
SCUDERIA TORO ROSSO
Tonio Liuzzi (candidate)
Scott Speed (candidate)
Christian Klien (candidate)
MIDLAND
Christijan Albers (candidate)
Tiago Monteiro (candidate)
SUPER AGURI
Takuma Sato (candidate)
Anthony Davidson (candidate)
Sakon Yamamoto (candidate)
dobar grah daleko se čuje
Gle fakat ona zadnja utrka.Ja sav tužan na početku.Alonso pretječe sve,Schumi zaostaje i to masno.Ja sav pao u bed ali tamo negdje oko 35 kruga počinje preobrat.Prvo veliko razočaranje bilo je kada se Kimi zaletio i evo kraja za njega.Ja sav tužan a kad ono Alonsu je isto out.Počinje veselje jer Alonsa ne mogu vidjeti na tv-u.Lik se tako pre****va.Osobno nemam ništa protiv Renaulta ali mali se fakat preserava i neznam kako netko može navijat za njega.Budemo ga vidjeli sljedeće sezone u Mercedesu kada će od gumara biti samo Bridgestone koji je perfektan na Ferrariju.Dosta toga.Utrka ide dalje i ono Schumi fakat dobro,treće mjesto je ok.Kad ono padne na 4. pa na 5. i onda odustajanje.Katastrofa.To se dogodilo zato što se (kako sam ja informiran) malo testiralo na kiši te je Bridgestone podbacio.Drugi dio sezone Ferrari je perfektan,a posebice novi sistem lansiranja.Nema sumnje da će Ferrary osvojiti prvenstvo,jedino može doći do iznenađenja ako se nešto dogodi s Massom.Svi gledaju u njega,od njega se očekuje mnogo,isto kao od Barichella ali otom potom...
Niti mnogi španjolci ga ne vole, upravo zbog arogancije, tak da navijaju za de la rosu...Izvorno postao Bens
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jedva čekam iduću trku, da tata pokaže bahatima kako se vozi
Barem bi on mogao bit bahat, imao bi razloga (mada to nikako nije u redu), pa nije. A ovaj gelipter...
Lijepo sam ja rekao, dat svima jedan te isti, jednaki, bolid. Iste gume, isti motor, sve pljunuto isto. Neki na koji nitko nije naviknut. Pa da vidimo čija baka ima brkove![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Jeste vidjeli koliku je Šumi prednost imao u drugom dijelu kvalifikacija danas, tj. sad već juče? Bože sačuvaj, gdje nađe toliku brzinu?!?
SKR. je SKR. za SKR.
Jedino što mene zanima, koliko su one "ratkape" na stražnjim gumama Ferarija dopuštene. navodno odvode toplinu, tj usmjeravajuj zrak. Pošto su ukinuli one stabilizatora što ih je koristio Renault, jer su proglašeni "pokretnim aerodinamičikim" dijelovima, zanima me da li će ukinuti i te Frarijeve ratkape. One se isto okreću, znači pomične su, a cilj im je što bolja aerodinamika... E sad je pitanje koliko je to dozvoljeno...
Al me baš zanima kakva će biti utrka danas... Moglo bi biti zanimljivo...![]()
pa krecu se kada su dijelovi kotaca, nema nikakvih drugih pokreta kolko znam. mislim da to ne koristi samo ferrari, nesto mi se ucinilo jucer dok sam gledo q
Ne ma to sa ratkapama je cisti dizajn, nikome ne ugrozava zivot i slicno. Zadnji spojler or fleksibilnog materijala je imao i ferrari, a i kod njih je to ukinuto.Izvorno postao Ico86
I ja sam gledao quali... Jedino Ferari to koristi...
Ali što je najbolja stvar, pričvršćeno je za felgu, znači okreće se, i usmjerava zrak. Znači to je aerodinamički dio. A u pravilniku F1 piše da se aerodinamički dijelovi ne smiju gibati, micati, nešto tako... Bilo je gluposti oko prednjeg "krila" kod ferarija koje se malo savijalo zbog što bolje aerodinamike, pa je to ukinuto...
Baš me zanima šta će biti sa ovih "ratkapa"... Ako mogu ostat, onda nek bar stave kromirane felge, a ne ratkape...![]()
![]()
[QUOTE=SEGA]Ne ma to sa ratkapama je cisti dizajn, nikome ne ugrozava zivot i slicno./QUOTE]
neugrožava život, ali usmjerava zrak... Znači aerodinamičko "pomagalo" koje se okreće..
Ma toliko su zakomplicirali ta pravila, da više ni oni sami neznaju što mogu raditi na bolidu...
[QUOTE=Ico86]Ono se samo ne okrece vec se kotac okrece sto znaci da po njihovim pravilima moze ostati.Izvorno postao SEGA
Volio bi da danas Šumi sustigne Alonsa, čisto zato da bude zanimljivije.
Ne navijam niti za jednog od njih, oba su mi pre-arogantna, ali bar bu zanimljivo!
I da, svaka čast Massi!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mrzim taj Reno
nemogu napravit kvalitetan auto al bitno da formulu sklepaju tak da ih nemos stic
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Slažem seIzvorno postao whiteboy
,al ja nekako preferiram "švabu"
FANTASTIČNA UTRKA!
Stvarno je bilo užitak za gledati, a napeto do ibera zadnjih 15 krugova! Hehe, navijao sam za Šumija u tom djelu i baš mi je žao što nije uspio. Vožnja odlična s obje strane.
Massi kapa dolje. I mene su skoro suze preplavile kad sam vidio njega kako to emocionalno doživljava!
Žao mi je što je Raikonnen ispao.
po meni izgubljena utrka u strategiji ferrarija. shumi je trebao imati prednost u prvim ulascima u boks
http://www.formula1.com/insight/tech...6/764/325.html
Skoro sve o tim ratkapama.
A na trku nemam komentara.
SKR. je SKR. za SKR.
istina, to sam si i ja pomislio.Izvorno postao coma_zgb
No mislim da je najveći problem ipak bio u njegovom izljetanju na travu u zavoju 8. Tamo je zgubio skoro 5 sekundi za alonsom. Da nije, vjerujem da bi bilo drukčije.
prvi put sam pogledala formulu do kraja...start kao i uvijek bio najzanimljiviji kao i utrka izmedu alonsa i sumija...zao mi je zbog raikonena...al mi je drago kaj je alonso bio prije sumije,hehe,njega nemrem smislit,neznam zakaj...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Da... Ful dobra utrka... Sudar na početku, prestizanja, pogotovo Barrichello, agresivna vožnja... Puno akcije... jedino što mi je žao Raikonena... Već drugu utrku zaredom nije završio...
Ali mi je bolja utrka iz Mađarske...
Bookmarks