Izvorno postao whiteboy
i meni.bilo bi mnogo zanimljivije.tesko ce schumi uhvatit prikljucak s alonsom ko on nastavi ovako vozit!
Meni je žao kaj se Raikkonen nikako ne priključuje u borbu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
i meni.bilo bi mnogo zanimljivije.tesko ce schumi uhvatit prikljucak s alonsom ko on nastavi ovako vozit!
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
Evo upravo pročito da Schumi starta kao 22, oduzeli su mu Pole, zato što je jučer stao u predzadnjem zavoju... Ha,ha,ha... Tako mu i treba...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e to mi nije jasno,kaj je napravio?
Ma ostalo je možda nekih minutu-dvije do kraja kvalifikacija, Schumi se vozio po stazi i došao do predzadnjeg zavoja. Prvo mu je bolid, čini mi se malo proklizao, i onda umjesto da skreno desno, jer je desni zavoj, on samo malo "trzno" u desno, pa nastavio ravno, tako da se kroz taj zavoj moralo skroz usporiti jer je bio na stazi... Par puta su ponavljali tu snimku, i vidjelo se, da je mogao proći, da je malo više skrenuo u desno, a ne ko što je on napravio, samo "trzno"...
A koliko sam vidio i Fizikela je dobio neku kaznu, starta 9-ti, ali nigdje nisam našao zašto...
Mislim da bas i nije mogao proci kroz taj zavoj, al dobro sta je tu je. Vazno da je montoya sada peti.![]()
nisam siguran kolko je mogao proci taj zavoj. jer nemoze skretati i kociti u isto vrijeme, a morao je smanjiti brzinu da ne rokne u ogradu
slažem se coma...![]()
Mogao je... Baš su sad na RTL-u komentirali to... Svi, čask i Lauda su rekli da je mogao skrenuti, ali je namjerno malo "trznuo" desno da ne prođe zavojem...
ma ja ne gledam f1 al nesto me zanima i neide mi bas u glavu - za mehanicare jos ajde, ali zasto kacige nose cak i oni ljudi koji prate trku svog tima na monitorima ??
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Napravio je to da uspori one iza i da mu ostane pole... pyzda ko i inače.Izvorno postao Ićo
No ko ga šljivi, meni je žao kaj je sad Kimi ispao iz igre!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zato kaj je to cool...Izvorno postao flOorKilla
Možda da im ne bi slučajno doletio kakav komad bolida u glavu kad dođe do sudara...
Prije par godina je tak poginuo sudac kraj staze kad ga je guma u glavu pogodila.
prema tome bi i publika morala nosit sljemove. pa nisu oni uz stazu bas.. ma to je sve pretjerivanje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
mislim da to nije zbog toga sto im nesto moze doletiti u glavu nego zbog pozara koji je vrlo vjerojatan u boksovima
Utka je bila fenomenalna ali po onome jučer sam mislio da će Schumaher pobjedit ,ali ok
There are no shortcuts in evolution.
mislim daj schumi jos jednom imao puno srece i napravio je jako dobar posao... sta je, je. covjek zna voziti i to mu nitko ne moze osporiti.... istina, imao je dosta sreće...
utrka je bila fenomenalna......
jedino mi je malkoc zao sto alonso svaki put bude na podiju, nije sad da ja imam nest protiv njega, nego takvim tempom schumi ce ga tesko stici, a to nije bas zanimljivo...![]()
prestao sam gledat kad je ispa kimi
prvi dio bio zanimljivii...ludo bilo...
eh da je još kišica opala...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...a shit opet nisam gledala..a to mi je bas dobra trka...![]()
Ne vjerujem da bi Ferrari ikad spao na te grane. To liči na Villeneuva i naguravanje, bazobrazluk i unfair vožnja. Ako išta, MSC je svih ovih godina fer vozio. Mislim da ima dovoljno ugleda, iskustva, znanja i nadmoći (u vozačkom smislu) a da bi se morao spuštati na tako niske grane.
To je sve rekla-kazala. Tko nije bio u bolidu ne zna šta se dogodilo. Tko zna koja pumpa se zaglavila, koji zupčanik proklizao... zbog takvog jednog "mogao je skrenut a ne trznut" je i Senna od naj postao bivši - zbog jedne male nemogućnosti okretanja volana.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Šumaher i 'fer vožnja' nejdu zajedno u istu rečenicu. Ups, zayebo sam...Izvorno postao BlueDevil
Lako je sad 'fer' voziti, ali nije se potrebno sjećati početka njegove karijere, dovoljno je samo koju sezonu se vratiti unazad...
Pyzda bio, pyzda ostao.
Vozi dobro, svaka mu čast i tu mu skidam kapu, ali da je fer, nije.
Kako se samo veselio nakon tog 'trzaja' što je svojom fer vožnjom osvojio pole...Da se to meni dogodi, pa makar i ne namjerno nego da je stvarno stvar u mehanici, ja bi SAM tražio da mi daju neku kaznu jer bi znao da sam tako (iako ne svojom krivnjom) zayebo ostale. To bi bilo fer. A ne skakutati od sreće ko MSC.
Šumi, Šumi!!!
zakon, dvostruka pobjeda ferrarija!!!
Maybe we're back in the saddle
Joj, kak smo slavili! Kako se slavilo, više neg' da je Amputirana Noga (a.k.a. Niko Kranjčar) dao golčinu![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jos samo 20 bodova da bude ispred alonsa...
go šumi, go šumi!!!
Bookmarks