nije odluceno dok ne zavrsi utrka.svasta je moguce!!!
Gotove kvalafikacije na Interlagosu...
1. Massa
2. Kimi Raikonnen
3. Truli
4. Alonso....
10. Schumacher M.
Čini mi se da je prvenstvo skoro pa odlučeno... samo me zanima šta bi sa Schumijevim bolidom...
Al bi mogla biti zanimljiva trka sutra..
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nije odluceno dok ne zavrsi utrka.svasta je moguce!!!
Da... ali sumnjam da će igrat prljavo u ferrariju...
Ovo ti je stari moj Mission Impossible4.Na moju VELIKU ŽALOST mislim da če onaj TRUPAC biti ponovo prvak.Izvorno postao zmija
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
da potpisujemIzvorno postao ledeni
Kaj se recimo to nije moglo dogodit massi a ne baš šumiu i to baš sad, na zadnju utrku....ma....![]()
Al vjerujem da će zato šumi ići na sve ili ništa i da će bit spektakularno..![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ma nema mu svrhe jurcati na zadnjoj utrci. Drugi je i ne mozes vise nista promijeniti...Izvorno postao Symbian FAN
![]()
Osim ako neko ne katapultira Alonsa... Onda opet ima šanse...Izvorno postao SEGA
Nešto sam čito, navodno je Schumi u trećem dijelu kvalifikacija imao problema sa tlakom goriva, tj nije valjalao nešto sa dovodom goriva u motor... ako sam dobro skužio...
nisam veliki ljubitelj Schumia, a Alonsa nemogu ni gledat... Volio bih da Schumi pobijedi nekim čudom... I da tako Ferrari otkazuje, sumnjivo...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Pa nije nista sumnjivo, pogledaj npr. Raikkonena, svaki put kad je na dobrom mjestu, frajeru rikne bolid i ne samo kad je u poziciji osvajanja bodova! Dok njegov momcadski kolega Pedro svaki put zavrsi utrku bez kvarova, pa tko je tu sada lud! Kimi je brijem vec lud u tom mercedesu i stvarno mislim da ce konacno doci na svoje kad prede u ferrari iduce godine... :bunny:Izvorno postao gLemon
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Konačni obračun
Shumi je krenuo na sve ili ništa.samo je onaj SC zasro stvar
Zadnji uredio ledeni : 22-10-2006 u 19:09
ufff kak se ovaj skuco
Da mu pas mater i tetku i sve po spisku! Ovog talijana ću ja osobno nabit na kolac, konjina nijedna. Ziher je bilo kontakta.
Ma u k sve...![]()
![]()
(sutra, tko hoće prisustvovat, spaljujemo talijansku i španjolsku zastavu na Jelačić-placu)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
AAAAAA za popizdit,pucat ču u nešto......Izvorno postao BlueDevil
![]()
kakav je poredak?
više nije važno...Izvorno postao mmiillee
![]()
sta je schumi izletio?
nemam tv![]()
pukla mu guma, stigao je onog smrada talijana u renaultu i ovaj išao uzvratit, joooj!, ne mogu gledat više...![]()
Well, there goes the King...![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma iduče godine ču stavit na kladionicu da če Raikonen bit prvak a Ferarri konstruktorski.Ovo je 100% sigurno,vidjet če te
nevjerovatno....katastrofa...ma i da alosno 10 nasolva osvoji,totalno mi je bezveze lik,bez karizme,štreba staze napamet...![]()
nazalost, ne pobjedjuje uvijek bolji
nagodinu bi f1 opet mogla biti zanimljiva.. ferrari zakon![]()
alonso svjetski prvak i renault osvojio konstruktore![]()
- Red-Gsm.net -
...bravo Alonso!!!!![]()
Izvorno postao lili
![]()
Ali Schumacher je vozio kao da je u nekom drugom svijetu.BRAVO![]()
Bookmarks