Evo zanima me koji bi od ova dva mobitela preporučili.Radije bih kupio sx1 ali čuo sam da se previše kvari i da se dijelovi teško nabavljaju.
Evo zanima me koji bi od ova dva mobitela preporučili.Radije bih kupio sx1 ali čuo sam da se previše kvari i da se dijelovi teško nabavljaju.
S obzirom da postoji ovlašteni servis u Hrvatskoj, priča o nabavci dijelova ne stoji.
A preporuka ćeš vidjeti za i protiv oba modela. Postavi si pitanje zašto ga misliš koristiti. Pogledaj mogućnosti jednog i drugog , ne zaboravi da je SX 1 symbian i da se može dograđivat s programima, a podržava i Javu, a S65 ima bolju kameru, ali nije symbian. Javu podržava ali programi u Javi ne mogu se uspoređivati s Symbianom.
Nakon funkcija, druga stvar je izgled. O tebi ovisi koji ti se više sviđa.
A treća stvar je cijena.
Iskombiniraj sve to i sam ćeš si odgovoriti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja bi uze SX1, po mogućnosti crni!Nikad nisam ima symbian, pa bi volio probat!
Sljaka ti je dao odličan odgovor, odluči sam!![]()
imam oba.
sx1 više od 2 godine a s65 godinu dana.
sx1 je čudo a ne mob, možeš sa njim skoro sve a s65 mi služi kao foto aparatić jer je ipak mob sa puuuuuuuuuuuno manje mogućnosti.
ja bih ti preporučio SX1...............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
sve ti to ovisi o tvojim potrebama. sx1 je jaci mob sto se tice mogucnosti prosirenja, no ima sve svojih prednosti i nedostataka..
primjerice, ako volis svakodnevno mijenjati teme na mobu, puuuuuno lakse je to na s65, nego na sx1, jer sx1 trebas patch-irati da bi to mogao...
no sve to nosi svoje guste...
ja se ne bi mislio i uzeo bi sx1, no to ne znaci da je s65 los mob i da ga nebi tia imati...
maraschino - PTICICA
Bookmarks