ljudi....dali je moguće spojit P910i na komp sa onim usb kablom što ide od baze punjača....ako da - kako?
ljudi....dali je moguće spojit P910i na komp sa onim usb kablom što ide od baze punjača....ako da - kako?
lol, pa sta si mislio cemu sluzi kabel ako ne za spojiti mob sa racunalom
prije instaliraj na racunalo program koji si dobio na cd-u sa mobitelom. sve je automatizirano, netreba objasnjavat dodatno.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e vidiš.....nisam dobio cd sa mobitelom.....a program koji sam skinuo sa ericssonovih službenih stranica nema opciju spajanja sa USB-om već samo sa bluetoothom, com portom ili ird-om...pa zato mi nije baš jasno....Izvorno postao flOorKilla
sta si tocno skinuo?
probaj ovo (35MB) http://www.softpedia.com/get/Mobile-...PC-Suite.shtml
Izvorno postao flOorKilla
Taj pc-suite sam skinuo, ali nemam nikakve opcije spajanja preko usb-a, a ni sam usb mi ne reagira na priključivanje....čudno
ti netrebas nista napraviti da bi se mobitel povezao sa kompom, osim staviti mob u postolje. tada pokrenes file manager ili sto zelis, ovisno sto imas u planiu raditi (sinkronizacija, kopiranje fajlova, backup itd)
Nekad zna bit problema sa spajanjem P910i s kompjuterom. Probaj promijenit USB port i isključit Windows firewall ili bilo koji firewall.
Kad sam ja imao P910i, jedino sam ga uspio spojit s WIN2000 (instalacija bez antivirusa, firewalla, itd, koja mi i služi samo za mobitele), XP mi ga je malo vidio, malo nije.
A možda čovijek nije instalirao drivere za postolje od moba, ja sam ih morao instalirat
zar taj driver nije u sklopu ovog programa, a instalira se automatski sa programom
lol, prije par dana sam to radio i vec mi je u magli. kad sam spojio mob i komp, cd je bio u kompu pa je valjda automatski pronasao driver.
cek potrazit cu na cd-u
Meni nije tako bilo, morao sam prvo instalirati drivere za postolje a onda PC Suite
ako je problem u driveru, onda bi ovo trebalo biti rjesenje tvog problema.
izvuko sam sa cd-a, zipao i uploadao evo link http://rapidshare.de/files/15278468/sep910.zip.html
btw pokrenes fajl ''Ftdiunin.exe''
Izvorno postao flOorKilla
tenkju, tenkju, tenkju....problem solvd![]()
sad ja imam problem.
kad sam doso iz grada (kupio mob) instaliro sam PC Suite i drivere za USB. mob sam normalno spojio sa kompom i stavio neke pjesme i igre na njega. i onda sam morao ici negdje. vrativsi se doma opet sam htio staviti neke stvari na mob...ali...tu se javlja problem...komp vise ne prepoznaje mob...kad ga ustekam u cradle tamo mi pise Unknown Phone,tako da nemogu sinkronizirat mob i racunalo...ima tko rjesenje problema.
Meni dok sam ga imao bez ikakvog programa samo bi mi ga prepoznao kao flash drive...tako da ja s tim nisam imao prob....oF topic:Kompici su vam jadni![]()
ovo je moja konfa:Izvorno postao Bare_st
CPU:Intel Pentium4 2.4GHz
MBO:MSI 865PEM3-ILS
RAM:2x512 GoodRam DDR400
GPU:Sapphire Radeon 9600XT 128Mb
HDD:Maxtor 80GB+Hitachi 160GB Extern
CD/DVD:LG CD+/-RW+DVD+/-RW
PSU:Chieftec 400W
...ali ne kuzim sta to ima veze sa spajanjem moba sa kompom...dosta bi mi pio i proc od 300mhz![]()
To se i meni događalo...prvo, provuci neki antivirusni program, jer virusi znaju zezati...kad to napraviš, pokušaj ponovi instalirati PC Suite...ja sam ga morao par puta instalirati i tek onda mi je počeo detektirati mob svaki puta kada bi ga stavio u cradle...Izvorno postao kiki1989
Bom Chicka WahWah
evo uspio sam ga spojiti..hvala na pomoci
EDIT:sad opet ne radi
Zadnji uredio Rootz : 30-06-2006 u 17:32
Bookmarks