da to nije paintshop?Izvorno postao Nono01
Imam blic na 6680, ali nije baš dobar, pre slab je, ne moze se ni priblizno usporediti sa blicom na k 750 koji mi je stvarno ok.
PREDATOR
da to nije paintshop?Izvorno postao Nono01
Nije Paintshop. Amerima treba antena jer im je pokrivenost CDMA signalom komirana- samo gradovi i prometnice, tako da i "kap" signala zna nekad spasiti stvar.Oni su nerazvijeniji od Europljana u tom segmentu.
Mene baš baca u razmišljanje-Nokia, koja je napravila mob za Svijet (6630), a onda još jedan slični samo za američko tržište.
Pa ja ne kuzim po cemu ja vama ta N6638 ljepsa od N6630?
Meni je taj N6638 cak i ruzniji od moje N6630...A ono kaj puno ljudi govori za N6630 je fakat istina...Da mob ima blic i FM radio nebi mu nitko bio ni do jaja...
Ali zato ce N80 sve popravit, barem kaj se mene tice.
Joj, jedva ga cekam
Slažem se. Da su stavljene neke od ponuđenih stvari od 6638 na 6630, bio bi evergreen mob!
Ljudi,jeste primjetili da ova 6638 ima 6 tipki uokolo, crvenu i zelenu slušku,tipku C, za meni, olovčicu, ali ova šesta mi nije jasna.
Naime, 6630 ima 5 tipki, zar ne?
Takvu antenicu sam imao na 8890, smjesno izgleda al nije to lose! To je bilo u vrijeme dok Zg jos nije bas bio pokriven vipovim signalom savrseno i kad se antena izvuce signal je skocio za crticu a nekad i 2...
Moram priznati da sam i ja vidio tu Nokiu, mislio sam da je nekakav prototip (prije 3-4 godine na slici, mislim u Mobilu). 8850, samo s nekakvom antenom...Izvorno postao BM0021
Ova šesta tipka na 6638 bi mogla biti Glasovno biranje. Mislim,koliko me oči služe da je nacrtana ikonica za glas.bir.).
U pravu si i to se vidi na ovoj slici jer sa lijeve strane nema tipku za glasovno biranje
6638>>6630>>
![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Bookmarks