Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 29

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da ali 7600GT nije AGP

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    agp is dead . ja ne bi davao 1500kn za agp karticu , radije do 800 bi dao za otkljucanu 6800le , obavezno sa garancijom .

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    upravo tako...

recimo, očajno je kupovati, kad ja i mnogi recimo prodaju X800 kartice za 600-700 kuna , a ti komotno za 1500 kuna i da prodas svoju matičnu i procesor, možeš kupiti PCIEx grafičku, novi proc i novu matičnu... pa si ti misli

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gainward 6600GT

Evo kupio ja grafulju, ne očekujem previše od nje, ali imam jedan problem, i nekoliko pitanja vezanih uz dotičnu.
    1.Kada igram NFS MW stavim sve ma max osim zaglađivanje rubova, tako nešto, slika mi trza, i primjetio sam veliku aktivnost diska, tj lampica za hard žmiga, i čuje se(stari IBM) kako nešto radi, i tak meni malo trza slika, najvjerojatnije je nedostatak memorije, ali da pitam za svaki slučaj. Imam 512DDR, 400MHZ, pretpostavljam da to nije dovoljno za današnje doba.
    Je li u tome problem? te koliko memorije kupiti da bude taman, imam još dva utora prazna.
    2. Kada prebacim sliku sa monitora na Tv slika mi je crno bijela, a u displey propertis je na 32 bit.(kada palim komp, pojavljuje se slika od matične i par slikica, one su u boji, čim dođe do natpisa win xp prebaci na crno i bjelo, i nekako ne mogu da stavim boju, a sa 9200 je radilo.
    Pogledao sam i kod opcija tamo di se može odabrat samo plava, crvena boja, i tamo je odabran sav spektar boja, tj sve, a opet slika je crno bijela, u čemu je problem.
    3. kod overklokiranja originalno je 500/900, koje bi bile preporučene vrijednosti za dizanje.Temperatura kdo igranja mi se naviše popela do 61C, koja je kritična granica, da mogu namjestit, origin piše 145C, zar to nije previše? kad odaberem manual overclocking ispod ima nešto kao optimalne postavke, kad to kliknem digne mi frekvencije na 585/1007->jel to program max digne uzimajuči u obzir snagu procesora, propusnost matične??
    4. Osim NFS probao sam i FAR CRY, pošto sam ga prošo sa 9200, želio sam vidjeti kak zgleda slika s tom karticom, kod sutomatskog određivanja detlkja prije prvog pokretanja igre, on mi sve stavi na law zašto? pa tako sam igrao sa 9200. Probao dignuti sve na max i onda mi se u igri na nekim mjestima pod crni, a kolibe, bijele, zatim sam isključio sjene, i lithening, onda je bilo dobro.??
    Evo ti je sve od mene.Unaprijed hvala na pomoči

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Trza djelomično zbog nedostatka RAM-a, djelomično zbog toga što je igra očajno loše napravljena i neoptimizirana. Meni s gigom RAM-a i X800XL zatrzava... Kolko memorije kupiti? Danas je za uredske stvari optimalno 512 MB, a za nešto zahtjevnije gigu i više.

2. Heh, sve si vidio i mjenjao što nema koristi, samo nisi ono najbitnije, a to je odabrati video standard PAL B/G.

3. Program obavi brzinski test kolko bi otprilike GPU i memorija mogla ići i toliko postavi. To ne ovisi ni o ploči i procu, samo o grafi, i dosta često zna bacit krive vrijednosti.

4. To s auto postavkama je očito neki bug u igri, nek te to ne zabrinjava. Slobodno stavi onakve detalje na kojima ti slika neće trzat, tj. da imaš barem 40 fps (sličica u sekundi).
    Ovo s lighteningom je isto mislim neki bug, nisam sad siguran jel do igre ili drivera za grafu. Stavi sve patcheve za Far Cry i probaj se malo s driverima igrat, isprobavat i tak to.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Točno domy tako... to sa svijetlima je BUG... ispravlja es sa zadnjim patchem... zbog SM3,0 baca take gluposti...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao domy_os
    1. Trza djelomično zbog nedostatka RAM-a, djelomično zbog toga što je igra očajno loše napravljena i neoptimizirana. Meni s gigom RAM-a i X800XL zatrzava... Kolko memorije kupiti? Danas je za uredske stvari optimalno 512 MB, a za nešto zahtjevnije gigu i više.

2. Heh, sve si vidio i mjenjao što nema koristi, samo nisi ono najbitnije, a to je odabrati video standard PAL B/G.
    E da sam znao za što je to druga priča, te stvari nikad nisam dirao pa neznam.

3. Program obavi brzinski test kolko bi otprilike GPU i memorija mogla ići i toliko postavi. To ne ovisi ni o ploči i procu, samo o grafi, i dosta često zna bacit krive vrijednosti.

4. To s auto postavkama je očito neki bug u igri, nek te to ne zabrinjava. Slobodno stavi onakve detalje na kojima ti slika neće trzat, tj. da imaš barem 40 fps (sličica u sekundi).
    Ovo s lighteningom je isto mislim neki bug, nisam sad siguran jel do igre ili drivera za grafu. Stavi sve patcheve za Far Cry i probaj se malo s driverima igrat, isprobavat i tak to.
    Ovo za video standard, neznam za to,nisam to nikad dirao, tak da mi nije pala na pamet da bi u tome bio problem. hvala

Do kolko se grafa može dizat 550/1200, ustavi dal ju mogu skurit ako dignem previše?kad sam imo 9200 probao sam nju malo za par jedinica i samo mi je izbacilo plavi ekran smrti, nakon restarta opet vratilo na defaultne vrijednosti, nakon toga više nisam pokušavao. i šta je s temperaturom, di je granica, najviše što sam vidio bilo je 61 stupanj, možda je bilo više, ali nisam vidio.

Neču skidat zakrpe imam dial up a i prošo sam tu igru, samo sam želio vidjeti kak izgleda s ovom grafom, mislil sam da ni ova grafa nije dovoljna za, al sad vidim da je igra malo sfušana, blo mi je malo čudno kak mi s 9200 i s 6600 gt stavi sve na law.
    Hvala na odgovorima.

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dali ima koji program da pogledam temperaturu na graf.?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. PC Suite za 6600
    By shadowthrone in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 27-03-2006, 23:28
  2. ATI x700 pcie vs. Nvidia 6600 pcie
    By hypnotized.zg in forum Stolna računala
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 06-12-2005, 21:27
  3. Worms za 6600
    By domagoj in forum Symbian S60 1st i 2nd edition