e kaj se tice trzanja i grafike kad je grafa klokana. klokao sam je malo i primjetio sam kako se grafika nekad dobije zelene tocke promjera 1 cm. i nekda se zabloka igra.Izvorno postao flOorKilla
e kaj se tice trzanja i grafike kad je grafa klokana. klokao sam je malo i primjetio sam kako se grafika nekad dobije zelene tocke promjera 1 cm. i nekda se zabloka igra.Izvorno postao flOorKilla
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
smanji frekvenciju gpu-aIzvorno postao danijel_13
btw imam leadtekov model te kartice def. frekvi 500/900 i izvukao sam max 610/1350 sa tom karticom, ponosan vlasnik najbrže 6600GT u Hrv
inače kartica je voltomoddanasa 1.35 na 1.5v za gpu i hlađena homemade vodenim
Objasnite mi čemu služi na grafički: MB, DDR, Bit.
Preporučite mi nekakvu grafičku karticu do 1300-1500 kn. (NVidia).
Znači ovak:Izvorno postao Domek
Gainward BLISS Nvidia 6800GS Golden Sample, GF 6800GS, AGP, 256MB, TV out 1539kn - www.ve-mil.hr
Gainward - proizvođač grafičke kartice
6800GS - model grafičke kartice
AGP/PCIEXPRESS - utor u koji se spaja grafička na matičnu ploču, ovisi dali imaš pciexpress ili agp na matičnoj ploči
256MB - količina memorije na grafičkoj kartici
TVout - ima priključak za spajanje tv prijemnika uz monitor (dakle imaš sliku ko na monitoru i na televizoru)
7600GT je tvoj izborIzvorno postao Domek
![]()
Da ali 7600GT nije AGP![]()
agp is dead . ja ne bi davao 1500kn za agp karticu , radije do 800 bi dao za otkljucanu 6800le , obavezno sa garancijom .
upravo tako...
recimo, očajno je kupovati, kad ja i mnogi recimo prodaju X800 kartice za 600-700 kuna , a ti komotno za 1500 kuna i da prodas svoju matičnu i procesor, možeš kupiti PCIEx grafičku, novi proc i novu matičnu... pa si ti misli![]()
Bookmarks