ja sam sam dizao taktove ali sad imam na defoultnim postavkama jer ne zelim da mi se graficka grije vise nego inace. ja svoj hardware, cuvam
inace, kod klokanja sam probleme primjetio u igrama, npr trzanje...
ja sam sam dizao taktove ali sad imam na defoultnim postavkama jer ne zelim da mi se graficka grije vise nego inace. ja svoj hardware, cuvam
inace, kod klokanja sam probleme primjetio u igrama, npr trzanje...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e kaj se tice trzanja i grafike kad je grafa klokana. klokao sam je malo i primjetio sam kako se grafika nekad dobije zelene tocke promjera 1 cm. i nekda se zabloka igra.Izvorno postao flOorKilla
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
smanji frekvenciju gpu-aIzvorno postao danijel_13
btw imam leadtekov model te kartice def. frekvi 500/900 i izvukao sam max 610/1350 sa tom karticom, ponosan vlasnik najbrže 6600GT u Hrv
inače kartica je voltomoddanasa 1.35 na 1.5v za gpu i hlađena homemade vodenim
Objasnite mi čemu služi na grafički: MB, DDR, Bit.
Preporučite mi nekakvu grafičku karticu do 1300-1500 kn. (NVidia).
Znači ovak:Izvorno postao Domek
Gainward BLISS Nvidia 6800GS Golden Sample, GF 6800GS, AGP, 256MB, TV out 1539kn - www.ve-mil.hr
Gainward - proizvođač grafičke kartice
6800GS - model grafičke kartice
AGP/PCIEXPRESS - utor u koji se spaja grafička na matičnu ploču, ovisi dali imaš pciexpress ili agp na matičnoj ploči
256MB - količina memorije na grafičkoj kartici
TVout - ima priključak za spajanje tv prijemnika uz monitor (dakle imaš sliku ko na monitoru i na televizoru)
7600GT je tvoj izborIzvorno postao Domek
![]()
Da ali 7600GT nije AGP![]()
agp is dead . ja ne bi davao 1500kn za agp karticu , radije do 800 bi dao za otkljucanu 6800le , obavezno sa garancijom .
Bookmarks