Sa kojeg mobitela su poslane poruke?
Uteo sam novu 6030, i imam problem. Naime, nemogu primati duge, spojene SMS poruke. Dobijem prvih 160 znakova, a ispod poruke pise *some text missing*. Gledao sam po mobu, nigdje nemogu naci neku pociju sto se tice tih poruka. Cak ni ne dobijem odvojeno poruke, dvije posebno. Nista, drugi dio skroz fali.
Sa kojeg mobitela su poslane poruke?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Sa Siemensa, neznam tocno kojeg, ili A ili C, i sa SE T610. Ali to nebi smjelo imati ikakve veze.
pa to ne bi trebalo iamti veze.. jesi probo reset
Možeš li ti poslati vezane dvije poruke? Sa 6030? Pokušaj si sam sebi poslati.Izvorno postao Paramount
Mislim da bi i moglo, dok sam curi slao poruke sa MT50 na N3410 vece poruke dobivala je u djelovima! Tak da bi to moglo imat veze sa modelom mobitela sa kojeg je poruka poslanaIzvorno postao khideg
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
A kako se to resetira?
Ocu izgubit kaj iz moba? Ono kaj sam personalizirao i to...? Ma nje bed ni da dobivam u djelovima, nego uopce ne dobivam.
Probati cu na T610 poslati dugacku poruku, nema smisla sam sebi, kad necu nis saznati jer necu dobiti drugi dio ziher.
Probao sam, ja mogu slati duge.
Jesi li probao sam sebi poslati?Izvorno postao Paramount
Ili si probaj poslati sa neke druge Nokije.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
možda da provjeriš u postavkama poruka? ili da pitaš nekoga u trgovinama, tj. operatora? možda ti budu znali više o tome reći...Izvorno postao Paramount
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Bookmarks