Prikazujem rezultate 1 do 25 od 174

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao markoereš
    Ovo bi trebo bit cafe.mobil.yu
    Vi nemate pojma šta pričate.
    @drug mile pazi mile nemam ništa osobno protiv tebe, nemoj se ljutit al ja nisam čuo niti jednog jedinog branitelja koji razmišlja kao ti, a moja cijela uža i šira obitelj je bila u ratu, bilo kao vojnik bilo kao činovnik. Bratić mi je pokupio tri metka u Bljesku (u bosanskom Grahovu) jedva je osto živ, drugi bratić je bio u specijalnoj jedinici i dva puta je jedva izvuko živu glavu (natego je poteznu al ga prijatelj spasio), od zeta brat je branio banja luku kao hos-ovac.... uglavnom od nikog nisam čuo kao to od tebe.
    prema ovome zaljucujem da si ti malo nagluv. normalono je bilo daste srali po zagrebu kad je zagreb recimo davao najviše vojnika u ratu pa ste vikali da vi bosnaci branite zagreb.
    ovo iznad zaboravite i nemojte sponinjat u sljedecim postovima.
    ako nisi cu ini jednog vojnika HVa da je rekao nesto prtiv Franje nakon sto se dotaklo Milosevica oda ti je drustvo s oprostenjem zakuratz.

DISCLMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    jest da sam i ja zaglibio u off ali vas molim da se vratite na vožda, jer recimo nitko ne objavljuje najnovije vijesti.

a ti markoerešneseri
    dobar grah daleko se čuje

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    galaxy s9
    Operater
    Tele 2
    Godina
    43
    Bodovi
    18.034
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    prema ovome zaljucujem da si ti malo nagluv. normalono je bilo daste srali po zagrebu kad je zagreb recimo davao najviše vojnika u ratu pa ste vikali da vi bosnaci branite zagreb.
    ovo iznad zaboravite i nemojte sponinjat u sljedecim postovima.
    ako nisi cu ini jednog vojnika HVa da je rekao nesto prtiv Franje nakon sto se dotaklo Milosevica oda ti je drustvo s oprostenjem zakuratz.

DISCLMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    jest da sam i ja zaglibio u off ali vas molim da se vratite na vožda, jer recimo nitko ne objavljuje najnovije vijesti.

a ti markoerešneseri
    sad vidim da je iz Livna..jel....e pa moj stari je tamo i nastradao...a slavonac je.......bilo je tu i drugih gardijskih brigada ne samo 1. gardijska ovo me podsjeća ko kad je Mišo Kovač pjevao.."Dalmacija branila Slavoniju ovoono.....a lol! stari popizdio! kad su naše gardijske 5. i 3. i ne znam koja je još slavonska...bila u Dalmaciji i oko Dubrovnika lol! a bome nismo dalmatinskih brigada viđali po Slavoniji baš u tolikom velikom broju
    heheh! smiješno jel??? a pa meni više i nije smiješno baš već žalosno! da o ovome pričamo u ovom topicu......

glavno da je smeće geđovansko crklo! iako kažem..trebo mu je narod sudit!
    i ne oftopičkarajte o ratu! nije lijepo tu sad da se svađamo.

AKOJE SU TO NAJNOVIJE VIJESTI??????
    mama ti sestra!

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove