= Citat = Izvorno postao markoereš
Ovo bi trebo bit cafe.mobil.yu
Vi nemate pojma šta pričate.
@drug mile pazi mile nemam ništa osobno protiv tebe, nemoj se ljutit al ja nisam čuo niti jednog jedinog branitelja koji razmišlja kao ti, a moja cijela uža i šira obitelj je bila u ratu, bilo kao vojnik bilo kao činovnik. Bratić mi je pokupio tri metka u Bljesku (u bosanskom Grahovu) jedva je osto živ, drugi bratić je bio u specijalnoj jedinici i dva puta je jedva izvuko živu glavu (natego je poteznu al ga prijatelj spasio), od zeta brat je branio banja luku kao hos-ovac.... uglavnom od nikog nisam čuo kao to od tebe.
Pa vidi, ja naprotiv znam veliki broj branitelja koji razmišljaju upravo ovako, ali nisu toliko glasni kao ovi drugi. A usput rečeno najglasniji su oni koji nisu nigdje bili. Ja nisam pokupio nikakve privilegije, jedino imam upisan radni štaž za ono što sam proveo u ratu i to je sve.
Nemoj se sad ti uvrijedit, ali s obzirom na tvoju navedenu lokaciju, pretpostavljam da si ti i tvoji iz Livna. Gledaj, ja imam rodbinu u Čitluku i točno znam kako oni razmišljaju, tako da mi je jasno ovo što govoriš. Ja s njima funkcioniram normalno, ali kad su političke teme, onda se pokockamo.
I imaš pravo, mogu navesti puno primjera di sam bio "drukčiji". Jedan je kad su dijelili krunice, nisam htio uzet. Kad je bila vježba gađanja, ja i moja ekipa smo za mete postavili Titovu i Tuđmanovu sliku. Nisam samo ja. Da ti ne nabrajam koliko su ljudi psovali i Tuđmana i HDZ, neki iz razloga jer su bili još desnije nastrojeni, a neki jer su sačuvali zdrav razum.