Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 174

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    ------SHARP------
    Operater
    Orange.ch optima30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je žalosno. Zbog ovoga smo i bili u ropstvu 45 godina. Pa vi neznate NIŠTA o dr. Franji Tuđmanu. Daleko o tome da nije imao mana jer imamo ih svi ali taj je čovjek prvi put od st 7. Hrvate skupio. Ko mi to može demantirat? Šta se dogodilo nakon njegove smrti? Opet su se razjedinili hrvati na neke socijaliste (komunjare), narodnjake (prosrbe i komunjare) i demokrate (dobar dio bivših komunista, sada kapitalisti). Svi su oni goli khur_ac za Franju. Svi, ali SVI političari gledaju sebe a boli ih za sve ostale. Samo što dio njih baci koju mrvicu nama, a neki ni to. Neki čak postupaju kao i pinokio. Sitite se "Izvinjavamo se srbima.... Nismo ratovali sa Crnogorcima...", takav nas sad vodi, cirkusant, orangutan. SRAMOTA, al moj predsijednik je jedan, jedini i najveći, dr. Franjo Tuđman.
    p.s aksični care
    SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao markoereš
    Svi, ali SVI političari gledaju sebe a boli ih za sve ostale.
    Pitaj Nevenku Tuđman jel njen tata gledao sebe.

Opće je poznato tko je započeo sva četiri rata, čija je primitivna stoka klala po drugim državama. Isto je tako poznato da za to vrijeme u Srbiji nije ispaljen nijedan metak.

Ali isto tako je poznato što se odvijalo u Karađorđevu.

Poznato je i koje su sve obitelji trebale činiti famoznih 200 najbogatijih.

A poznato je i da nekad najbogatija (usporediva po GDPu sa nekim zapadnoeuropskim) socijalistička zemlja tek prije godinu dana dostigla GDP iz 1989. te da danas mora dobivati lekcije o demokraciji i ekonomskoj tranziciji od jedne Bugarske, Rumunjske, Poljske i sl.
    Testis unnus, testis nullus!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao markoereš
    Ovo je žalosno. Zbog ovoga smo i bili u ropstvu 45 godina. Pa vi neznate NIŠTA o dr. Franji Tuđmanu. Daleko o tome da nije imao mana jer imamo ih svi ali taj je čovjek prvi put od st 7. Hrvate skupio. Ko mi to može demantirat? Šta se dogodilo nakon njegove smrti? Opet su se razjedinili hrvati na neke socijaliste (komunjare), narodnjake (prosrbe i komunjare) i demokrate (dobar dio bivših komunista, sada kapitalisti). Svi su oni goli khur_ac za Franju. Svi, ali SVI političari gledaju sebe a boli ih za sve ostale. Samo što dio njih baci koju mrvicu nama, a neki ni to. Neki čak postupaju kao i pinokio. Sitite se "Izvinjavamo se srbima.... Nismo ratovali sa Crnogorcima...", takav nas sad vodi, cirkusant, orangutan. SRAMOTA, al moj predsijednik je jedan, jedini i najveći, dr. Franjo Tuđman.
    p.s aksični care

potpis 101%

Onaj ko ne cijeni ulogu Tuđmana , očito nezna ni malo našu povijest.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .....opet ste otišli...off....

Stvarno mi idete na živce sa tom politikom i poviješću,a pogotovo oni koji su još srali u gaće kad je počeo rat.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    galaxy s9
    Operater
    Tele 2
    Godina
    43
    Bodovi
    18.034
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lili
    .....opet ste otišli...off....

Stvarno mi idete na živce sa tom politikom i poviješću,a pogotovo oni koji su još srali u gaće kad je počeo rat.
    pa ti koji nisu ni bili svjesni i koji su srali u gaće...oni serendaju a i oni koji nisu bili u našoj zemlji kada je bilo najpotrebnije(nabijem h ja na tuki)!!!
    bar ću svojim sinovima sa ponosom govoriti kako su im djed i baka bili u vojsci! isto tako kako su i meni moji sa ponosom pričali i pokazivali slike!!!PONOSIM SE!

i sad još i Križni put spominjete??? ajme maajkoo mila! pa ja ću se propucat sad! (ja ne želim pričat u ovom topicu o mojim precima!)Fenomenalno!
    i kakve sad to ima veze???

ma osobno mi se gadi!!! gadi mi se što su mi preci uopće došli na ove prostore među vas balkance!!
    mama ti sestra!

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove