Prikazujem rezultate 1 do 25 od 174

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vuki
    U mome susjedstvu ima preko desetak srba za koje mogu posvjedočiti da su ispravni i korektni i da vole zemlju u kojoj žive i nitko ih ne maltretira jer nikako ne nabijaju svoje srbstvo nekome na nos kao recimo TI (ne zato što im netko brani nego što su normalni i nemaju potrebe za preseravanjem)!!
    Izvini molim te,samo da ti postavim koje pitanje... po tvojoj proceni,da li sam ja za Milosevica ili protiv?Drugo,to sto ti ja pisem iz Srbije ti dozivljavas kao nabijanje srbstva,a sad mi reci molim te,gde sam ja to tebi nabijao srbstvo i odakle ti ideja da sam ja uopste Srbin?

Idemo dalje,neko napisa i nebulozu da su Franjo i Gotovina branili zemlju,a Slobo klao... Nije li logicnije da je Gotovina klao,jer je on bio na ratistima.... verujete li da su Franjo i Slobo zaklali bar jednog coveka?

Mene u principu politika ne zanima,ni vi ni ja ne mozemo promeniti ono sto je bilo,ili ono sto ce biti,ali ne ocekujete valjda da cu stojati ovde mirno i gledati vas eporuke mrznje u ovom topicu i cutati.Izvinite,ali ja moram braniti ljude koji su iz moje zemlje,ma kakvi god oni bili.... a kakvi su to je vec njihov problem.
    I jos nesto,ako se vi u vasoj zemlji dicite demokratijom,a ja vas ne vredjam,sto vam onda smetaju moje poruke?

Vuki,jos nesto u Srbiji sigurno ima vise hrvatskih crkvi nego sto tamo kod vas ima tih srpskih venaca ili o cemu si vec pisao.....

p.s.ja bih najsrecniji bio da zakljucate ovu temu,jer ja ne mogu precutati ovakve izlive mrznje,i na kraju mislim da bi bilo glupo da neko dobije ban zbog ovakvog topica.Brate,ako je umro Milosevic,molim lepo,izadjite na ulice,slavite,zakoljite prase,pustite muziku,radite sta hocete,ali mislim da na ovakav nacin pisati bljuvotine nije u redu....

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo tvoje pisanje ekavicom daješ do znanja svima da si srbin na taj način nabijaš na nos.

ali ja moram braniti ljude koji su iz moje zemlje,ma kakvi god oni bili.... a kakvi su to je vec njihov problem.
    I jos nesto,ako se vi u vasoj zemlji dicite demokratijom,a ja vas ne vredjam,sto vam onda smetaju moje poruke?

Vuki,jos nesto u Srbiji sigurno ima vise hrvatskih crkvi nego sto tamo kod vas ima tih srpskih venaca ili o cemu si vec pisao.....
    Ovdje komotno možeš spomenut i svaslavlja nakon srpskih sportskih uspjeha ili masovnih demonstracije gdje se obavazno pale Hrvatske zastave i obavezno najebe naša ambasada.
    Dalje, kad več spominješ demokraciju i nekakve crkve tu...Kolko kod vas ima škola gdje se uči hrvatski jezik i povijest?
    Kolko u vašem saboru ima Hrvata ?

Osim toga na vašim zadnjim izborima veeelik broj glasova je dobila radikalna stranka, bivša miloševićeva jel tako ? I to nešto govori... Neke se stvari ne mjenjaju.
    Kako ono ide - vuk mijenja kožu ali...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pinocio
    1.Izvinite,ali ja moram braniti ljude koji su iz moje zemlje,ma kakvi god oni bili....

2.p.s.ja bih najsrecniji bio da zakljucate ovu temu,jer ja ne mogu precutati ovakve izlive mrznje,i na kraju mislim da bi bilo glupo da neko dobije ban zbog ovakvog topica.Brate,ako je umro Milosevic,molim lepo,izadjite na ulice,slavite,zakoljite prase,pustite muziku,radite sta hocete,ali mislim da na ovakav nacin pisati bljuvotine nije u redu....

1.E ovakve gluposti te čine još večim nebulozom!!!

2.Ja sam zalio njegovu smrt sa gorkim pelinkovcem jer ga nevolim piti i tako sam sebi dao oduška
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izvinite,ali ja moram braniti ljude koji su iz moje zemlje,ma kakvi god oni bili....
    Meni je ovo najnebuloznija stvar koju sam ikad pročitao od tebe Pinocio.
    Znači, da netko iz tvoje zemlje npr. ubije nekog tvog i mi ga ovdje zbog toga na forumu osuđujemo, ti bi ga branio? Po ovome što si napisao, očito da bi...
    Tu odlično pokazuješ kako nisi objektivan.

pa i sami znate da je i cela Hrvatska klicala Franji
    Od kud ti to?
    Nego,primetio sam da Nered bas insistira na akcentu na vozda....
    Pa i Hitlera nazivaju Fuhrerom.
    I evo jedno pitanje,imam jedan dobar dokumentarni film,koji je direktno vezan za ovaj topic (iako nema Milosevica,Gotovine.... Franje ima ),a ima oko 650Mb,pa sad pitam,da li bi ga neko skinuo i pogledao kada bih ga ja stavio na neki od servera?
    Ne bi.
    Zadnji uredio whiteboy : 15-03-2006 u 02:01
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    Meni je ovo najnebuloznija stvar koju sam ikad pročitao od tebe Pinocio.
    Znači, da netko iz tvoje zemlje npr. ubije nekog tvog i mi ga ovdje zbog toga na forumu osuđujemo, ti bi ga branio? Po ovome što si napisao, očito da bi...
    Tu odlično pokazuješ kako nisi objektivan.
    Pa kad napadate nekoga bez dokaza pljujete po njemu,i nedate mu pravo da se brani moram stati na njegovu stranu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove