Eeeeeejjjj Pinocio stvarno lupetaš nebuloze
ali očigledno nemožeš da shvatiš da netko ne mrzi Srbe globalno --- nego bandite i četnike među koje spadaju i Milošević i ostala gamad koja se uzdigla na temelju srbskoga rodoljublja i nacionalnoga ponosa u korist prikupljanja osobne koristi i svojih suradnika i pod izlikom udara na srpski narod počeo u drugoj državi RAT.
Vjeruj mi jer ipak sam ja cijelo vrijeme proveo u Osijeku i jako dobro znam o čemu pričam. U mome susjedstvu ima preko desetak srba za koje mogu posvjedočiti da su ispravni i korektni i da vole zemlju u kojoj žive i nitko ih ne maltretira jer nikako ne nabijaju svoje srbstvo nekome na nos kao recimo TI (ne zato što im netko brani nego što su normalni i nemaju potrebe za preseravanjem)!! Dok recimo u starome Tenju imaš na svakoj drugo kući Srpski vijenac(i nitko im nebrani)!! Šta bi se dogodilo da recimo Hrvati u Tenji počnu stavljati Katolička obilježja na kuće??? Ali sve je to nebitno jer ipak raspravljamo o gangsteru, pokvarenom političaru i UBOJICI!!!!!!!!!!!!!!
Čuo sam i jedan dobar vic koji je još iz ratnih vremena ponovo isplivao na površinu:
Umro Slobo i dodje u Raj.
Kada ga je vidio Petar
rekao mu da on nije za
njih i pošalje ga u pakao.
Nakon nekog vremena
netko kuca na vratima Raja,
a kad ono Sotona.
Kaze njemu Petar:
-"Pa sto radis TI ovdje?!?!?!"
A Sotona sa vrečom na ledjima i pokunjen pita:
-"Primate li izbjeglice?"
![]()
![]()
![]()
![]()

prase,pustite muziku,radite sta hocete,ali mislim da na ovakav nacin pisati bljuvotine nije u redu....
pljujete po njemu,i nedate mu pravo da se brani
moram stati na njegovu stranu

Bookmarks