Cekaj Vuki,pa zar vam nije drago sto je umro?Zar se ne radujete?Izvorno postao Vuki
I sta sam ja onda pogresno rekao tj. napisao?
Mislim,bez obzira koji covek ili cak i zivotinja da je u pitanju....
nikada se ne bih radovao njegovoj smrti..... jesam li ja likovao kada je umro vas cika Franja????
Mislim,zaista mi to deluje bezveze.... time samo pokazujete kakvi ste ljudi (naravno ne svi od vas).I jos nesto,WB jeste cela Srbija je nekada klicala Slobodanu,ali,nije li i cela Hrvatska klicala Franji,Bosna Aliji..... cudi me da mi akcenat na to stavi covek koji je zavrsio u medicini,gde bi se i phisologija ljudi,morala dobro poznavati.... danas ti je sve relativno u zivotu.... bas juce sam bio na utakmici na kojoj se u 10. minutu klicalo jednom igracu,a u 23. se pljuvalo po njemu uz spominjanje uze i sire familije..... dakle....
Samo,normalnom coveku je zao svakog coveka koji polozi svoj zivot.... nebitno iz kakvog razloga,iz kojih ideala,iz koje je zemlje,koje je nacionalnosti.....
Samim radovanjem zbog Miloseviceve smrti automatski podrzavate i smrt bilo kog drugog srbina,a to nije u redu..... ne rece li neko da ne zelite biti Balkanci....lose vam ide.....
![]()

još budu i spjevali pjesme kako je bio junak u borbi za svoju zemlju (a htio tuđu) GAD
lose vam ide.....

Bookmarks