= Citat = Izvorno postao Vuki
U mome susjedstvu ima preko desetak srba za koje mogu posvjedočiti da su ispravni i korektni i da vole zemlju u kojoj žive i nitko ih ne maltretira jer nikako ne nabijaju svoje srbstvo nekome na nos kao recimo TI (ne zato što im netko brani nego što su normalni i nemaju potrebe za preseravanjem)!!
Izvini molim te,samo da ti postavim koje pitanje... po tvojoj proceni,da li sam ja za Milosevica ili protiv?Drugo,to sto ti ja pisem iz Srbije ti dozivljavas kao nabijanje srbstva,a sad mi reci molim te,gde sam ja to tebi nabijao srbstvo i odakle ti ideja da sam ja uopste Srbin?

Idemo dalje,neko napisa i nebulozu da su Franjo i Gotovina branili zemlju,a Slobo klao... Nije li logicnije da je Gotovina klao,jer je on bio na ratistima.... verujete li da su Franjo i Slobo zaklali bar jednog coveka?

Mene u principu politika ne zanima,ni vi ni ja ne mozemo promeniti ono sto je bilo,ili ono sto ce biti,ali ne ocekujete valjda da cu stojati ovde mirno i gledati vas eporuke mrznje u ovom topicu i cutati.Izvinite,ali ja moram braniti ljude koji su iz moje zemlje,ma kakvi god oni bili.... a kakvi su to je vec njihov problem.
I jos nesto,ako se vi u vasoj zemlji dicite demokratijom,a ja vas ne vredjam,sto vam onda smetaju moje poruke?

Vuki,jos nesto u Srbiji sigurno ima vise hrvatskih crkvi nego sto tamo kod vas ima tih srpskih venaca ili o cemu si vec pisao.....

p.s.ja bih najsrecniji bio da zakljucate ovu temu,jer ja ne mogu precutati ovakve izlive mrznje,i na kraju mislim da bi bilo glupo da neko dobije ban zbog ovakvog topica.Brate,ako je umro Milosevic,molim lepo,izadjite na ulice,slavite,zakoljite prase,pustite muziku,radite sta hocete,ali mislim da na ovakav nacin pisati bljuvotine nije u redu....