Izvorno postao smea
brate!!!!
ma ni je se izvuko bice suden na onome svetu,gorice u pakao.mrzio je sve sto ni je srpsko,nas makedoncima je zvao juzni srbi,a i negov drug seselj je sada na redu to djubre nacionalisticko.nemojte i zaljite slavite.:bunny: :bunny:
Get rich or die tryin.....
Izvorno postao smea
brate!!!!
mama ti sestra!
nitko nije niti trepnuo ali naš susjed pinoccio stavlja gotovinu i tuđmana u isti koš s miloševićem, a to jednostavno ne ide. eto tebi milošević a nama ostavi gotovini i franu pa ćeš vidit kome će bit bolje!!!
ja koliko sam primijetio srbi ne doživljevaju miloševića kao heroja, a nama gotovina i tuđman jesu, jer i zaslužuju tu čast, tako da ih nikako ne možeš uspoređivat.
a one temeljne stvari valjda znaš tko je napadao a tko branio... o tome ti neću pričat.... o vukovaru ili manjači...
Naravno da se ne može sve svrstavati u isti koš, ali
@aksicni, neće se svi Hrvati ni s tobom u potpunosti složiti.
Meni recimo Gotovina, na neki način, je heroj, ali Frane nikako. Franjina je sreća što je otegnuo papke davno, i nije dočekao da mu napišu optužnicu. Sigurno ne bi bila ni slična Slobinoj, ali ima i on"putra" na glavi. Ako ostavimo događanja u BiH 1992-1994 za međunarodno pravosuđe, ja bih mu osobno sudio za zločine prema vlastitom narodu.
VIJESTI- Milosevic je namjerno uzeo nepropisani lijek kojim je "ponistio" ucinak lijekova za visoki krvni tlak, kazao je nizozemski toksikolog Donald Uges.
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 13-03-2006 u 13:13
dobar grah daleko se čuje
Ne čujem dobro.........
Samoubojstvo iz zasjede![]()
ostala jos trojica (glavnih)
Pretpostavljam da će i oni popit malo jaču dozu drnča
ja bi da ova dvojica vani riknu od trovanja olovom ili pak kamenom.
Jebote, imaš i ti maštu![]()
Nije u redu uspoređivat Tuđmana i Miloševića. Ali da je Tuđman bio svetac, nije. Treba se sam sjetit odbijanja slanja vojne pomoći u Vukovar, napuštanja Bosanske Posavine, Republike Herceg-Bosne.... Treba imati na umu da hrvatsko gospodarstvo (1989. usporedivo sa grčkim, portugalskim, španjolskim) nije uništio rat, nego besramna pljačka kojoj je on bio na čelu.
Testis unnus, testis nullus!
tako je. tudman je otisao na vrijeme. inace bi bio cimer milosu. svaka mu cast kaj nas je odvojio, ali taj isti tudman je usporio drzavu u razvoju za 300%. mislim da ne bi trebali uopce raspravljat na forumu o njima.
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
sada na red i druze seselj covek ko je izmislio ono"srbija do tokia" ali kako ide zalim ih bice srbija od beograda do zemuna.
Get rich or die tryin.....
Tako je, samo da se nadovežem....... privatizacija usred rata = ratni zločin - svakome tko ima IQ>90 ovo je kristalno jasno. Možda ne po pravnoj terminologiji, nego po zdravoj pameti, i da ima političke volje onda bi postala presedan i kao takva bila proglašena ratnim zločinom. Ono što su generacije godinama stvale, nestalo je u "bespućima povjesne zbiljnosti" vrlog nam autora.Izvorno postao marko6630
Ovo je žalosno. Zbog ovoga smo i bili u ropstvu 45 godina. Pa vi neznate NIŠTA o dr. Franji Tuđmanu. Daleko o tome da nije imao mana jer imamo ih svi ali taj je čovjek prvi put od st 7. Hrvate skupio. Ko mi to može demantirat? Šta se dogodilo nakon njegove smrti? Opet su se razjedinili hrvati na neke socijaliste (komunjare), narodnjake (prosrbe i komunjare) i demokrate (dobar dio bivših komunista, sada kapitalisti). Svi su oni goli khur_ac za Franju. Svi, ali SVI političari gledaju sebe a boli ih za sve ostale. Samo što dio njih baci koju mrvicu nama, a neki ni to. Neki čak postupaju kao i pinokio. Sitite se "Izvinjavamo se srbima.... Nismo ratovali sa Crnogorcima...", takav nas sad vodi, cirkusant, orangutan. SRAMOTA, al moj predsijednik je jedan, jedini i najveći, dr. Franjo Tuđman.
p.s aksični care
SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!
Dragi moj markoereš, ilustracije radi, navešću samo jedan primjer. Dok sam ja bio u rovu, unuk tvog predsjednika je osnivao banku, kojoj je u 2 godine temeljni kapital narastao na 5.000.000 DM. U to vrijeme njegova baka Ankica daje intervju u kojem kaže da je njen Dejan pametan i vrijedan momak, za razliku od ostale hrv. mladeži koja se drogira. Možda je baka zaboravila da je u to vrijeme dosta te iste hrvatske mladeži krvarilo po ratištima.
Možda je baka zbog senilnosti zaboravila da nisu svi Hrvati u istoj poziciji pri osvajanju novih vrijednosti. Možda je zaboravila da nismo svi rođeni tako pametni i vrijedni, kao njen Dejan. Mi smo zato stoka sitnog zuba, smutljivci, prodane duše...........
izgleda da ti ne znaš ništa o njemu jer nije on stvorio Hrvatsku vec Gorbačov i Reagan (novim svjetskim poretkom u Ženevi). Po tebi je i Franjo bio inicijator rušenja berlinskog zida izgleda.
eto dosta sam offtopizdarao i ja. Tema je voždu a ne o Franji pa se probajmo toga držat.
BTW: a gdje je sad taj Dejan![]()
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 13-03-2006 u 18:41
@Mileta za predsjednika općine jer poznaje jade stoke sitnog zuba i kopita!!!Izvorno postao Drug Mile
![]()
CARE
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Eat My Short`s
Di si bio u rovovima mile?
Kljaci, Umljanovići, Popovo polje. A što te to mori?Izvorno postao markoereš
Pitaj Nevenku Tuđman jel njen tata gledao sebe.Izvorno postao markoereš
Opće je poznato tko je započeo sva četiri rata, čija je primitivna stoka klala po drugim državama. Isto je tako poznato da za to vrijeme u Srbiji nije ispaljen nijedan metak.
Ali isto tako je poznato što se odvijalo u Karađorđevu.
Poznato je i koje su sve obitelji trebale činiti famoznih 200 najbogatijih.
A poznato je i da nekad najbogatija (usporediva po GDPu sa nekim zapadnoeuropskim) socijalistička zemlja tek prije godinu dana dostigla GDP iz 1989. te da danas mora dobivati lekcije o demokraciji i ekonomskoj tranziciji od jedne Bugarske, Rumunjske, Poljske i sl.
Marko! svaka ti dala! 8)
mama ti sestra!
Izvorno postao KaKaV NeReD
Nije točno.
Glavni cilj i interes američke administracije nakon pada Berlinskog zida bio je zadržati Sovjetski savez na okupu i, eventualno, demokratizirati ga kao cjelinu. Nije im bio u interesu raspad zbog nestabilnosti koja bi tada uslijedila.
Zato je State Department (kao i cijeli Zapad u početku, s iznimkom Vatikana i Njemačke) bio protiv raspada Jugoslavije, bojeći se da bi njen raspad bio primjer i poticaj SSSRu za raspad.
Utoliko je i nezavisnost Hrvatske (i Slovenije) nevjerovatniji i veći uspjeh. U tome Tuđman ima velike zasluge.
Izvorno postao markoereš
potpis 101%
Onaj ko ne cijeni ulogu Tuđmana , očito nezna ni malo našu povijest.
Bookmarks