trebo je zivjet da truli u zatvoru![]()
trebo je zivjet da truli u zatvoru![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ima nas svakakvih![]()
ma ni je se izvuko bice suden na onome svetu,gorice u pakao.mrzio je sve sto ni je srpsko,nas makedoncima je zvao juzni srbi,a i negov drug seselj je sada na redu to djubre nacionalisticko.nemojte i zaljite slavite.:bunny: :bunny:
Get rich or die tryin.....
Izvorno postao smea
brate!!!!
mama ti sestra!
ma ni je se izvuko bice suden na onome svetu,gorice u pakao.mrzio je sve sto ni je srpsko,nas makedoncima je zvao juzni srbi,a i negov drug seselj je sada na redu to djubre nacionalisticko.nemojte i zaljite slavite.:bunny: :bunny:
Get rich or die tryin.....
nemoj ti se ljutit na sve ovo![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ha,ha.... sto bih se ljutio??? Samo mi bez veze da gledam kako svrsavate svi od reda,a da ne ostavim svoj komentarIzvorno postao mala
![]()
p.s.koga nema,bez njega se mora i moze![]()
Mi TEBE nismo vrijeđali zato budi pristojan!!!!Izvorno postao Pinocio
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a što se miloševića tiče nisu ga trebali u hag nego u abu graib tamo se malo žešće postupa sa smećem kao on
Odo ja slavit sa ekipom! 8)
mama ti sestra!
Šteta, nismo čuli po koliko je točki kriv!
Ali sad će mu gore sudit crni rogonja!![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Pa sad ja mislim da on nije crn, vidiš i ovaj smajli pokazuje da je on crvene boje sa crnim rogovimaIzvorno postao Chessmaster
A o Slobi nemam pojma (samo sam čuo koju famoznu izjavu, sličnu šešeljovoj, upućenu Haaškom sudu), pa nemam šta komentirat, nek komentiaraju oni koji znaju
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Vidite, kako je to čudno kod tih ljudi!
Hitler je navodno isto presudio sam sebi, nema takvima "ljudskoga suda".
a kak je umro?![]()
Izvorno postao mala
pticja gripa![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja iskreno žalim što je GAD umro,
jer sam želio presudu i da se kuha iza rešetaka bar još desetak godina i onda da CRKNE kao posljednji jadnik.
George Eliot
Trebao je umrijeti davno prije!!
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
ja samo iznosim cinjenice i zapazanja.... zar mislis da sam u stanju vredjati bilo koga?
a koje su to činjenice i zapažanja , možda da je dobar čovijek ?! , jednom si ti i prije objavio neku sliku ako se dobro sjećam (al nemojte me uzet za riječ jer nisam 100% siguran) nogometaša kako drži tri prsta u zraku , pa mislim da si s tim rekao sve što misliš o nama , neznam samo kog vraga onda radiš na ovome forumu ako nas mrziš...Izvorno postao Pinocio
Činjenice i zapažanja možeš iznosti i bez onoga "SVI SVRŠAVAJU" jer po meni to se odnosi na članove foruma a mi ovdje pišemo o mišljenjima o Miloševiću (teška mu Srpska zemlja)Izvorno postao Pinocio
Evo još jedan komenatar moj; ja bi mu grob stavio negdje neoznačen tako da mu Čede nemaju gdje pjevati naricaljke o velikoj Srbijijoš budu i spjevali pjesme kako je bio junak u borbi za svoju zemlju (a htio tuđu) GAD
![]()
George Eliot
Cekaj Vuki,pa zar vam nije drago sto je umro?Zar se ne radujete?Izvorno postao Vuki
I sta sam ja onda pogresno rekao tj. napisao?
Mislim,bez obzira koji covek ili cak i zivotinja da je u pitanju....
nikada se ne bih radovao njegovoj smrti..... jesam li ja likovao kada je umro vas cika Franja????
Mislim,zaista mi to deluje bezveze.... time samo pokazujete kakvi ste ljudi (naravno ne svi od vas).I jos nesto,WB jeste cela Srbija je nekada klicala Slobodanu,ali,nije li i cela Hrvatska klicala Franji,Bosna Aliji..... cudi me da mi akcenat na to stavi covek koji je zavrsio u medicini,gde bi se i phisologija ljudi,morala dobro poznavati.... danas ti je sve relativno u zivotu.... bas juce sam bio na utakmici na kojoj se u 10. minutu klicalo jednom igracu,a u 23. se pljuvalo po njemu uz spominjanje uze i sire familije..... dakle....
Samo,normalnom coveku je zao svakog coveka koji polozi svoj zivot.... nebitno iz kakvog razloga,iz kojih ideala,iz koje je zemlje,koje je nacionalnosti.....
Samim radovanjem zbog Miloseviceve smrti automatski podrzavate i smrt bilo kog drugog srbina,a to nije u redu..... ne rece li neko da ne zelite biti Balkanci....lose vam ide.....
![]()
Lupetaš pizdarijeIzvorno postao Pinocio
dobar grah daleko se čuje
Fascinantno mi je da sad u srbiji izjavljuju stvari tipa: "učinio je puno zla srbiji, bio je protiv srba" i slično, a dovoljno je samo pogledati malo snimke sa mitinga gdje 90% tih ljudi stoji sa slikom slobe u rukama i svršava na svaku njegovu sa uzvicima 'Tako je! Tako je!'
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a što da ti kažem na ovo......sjećam se mitinga njegovog kad je šiptare napo...e sad je masa za nejga za 3 munute nije! pa za 5 je..lol!Izvorno postao whiteboy
![]()
a iskreno idem ja u neki ljepši topic sa ljepšom temom! zbog njega sam sad mamuran i živčan od inoć šta smo se otepli alkoholom![]()
mama ti sestra!
Izvorno postao whiteboy
potpisujem.
danas čitam večernji
odgovoran za smrt
10 000 Hrvata
15 000 stanovika Kosova (neznam kak da to skraćeno napisem a neću šipci napisat)
100 000 Bosanaca !!!!!!!!
kakva doživotna , trebalo ga je ritualno spalit da to prenose sve moguće svjetske televizije
Bookmarks