Šta nebi mobitel to trebao sam spremiti, kakvo biranje veličineIzvorno postao DadušPraskuš
Kod slikanja stisni 1 i odaberi rezoluciju slike koju želiš..čudno mi je to da te pita
O čemu se radi, ja slikam neku svoju sliku i onda kod pregledavanja je zumiram i pokušam spremiti, uređaj nudi: trenutnu veličinu, veliku, srednju i malu. Ja nešto od toga odaberem i krene spremanje....u 99% slučajeva.....spremanje nije uspjelo!!!! Ima li tome lijeka. Mob je brandiran Na VIP tj. Vodafone.
Šta nebi mobitel to trebao sam spremiti, kakvo biranje veličineIzvorno postao DadušPraskuš
Kod slikanja stisni 1 i odaberi rezoluciju slike koju želiš..čudno mi je to da te pita
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
i ja mislim da bi taj mob trebao automatski spremati fotografije...
Mobitel bi trebao automatski spremiti sliku u memory stick,ja imam VIP vodafone brandiran,kod mene sve ide ok.
kao 1 kada se kupi mob sprema 1 u memoriju uredaja.Izvorno postao Irena_zgb
2 ocito je neka greska do firmware-a jer se takoder to mom frendu dogadalo odnio ga je u vip servis i popravili su mu to. stavi novi firmware i to je to !
to ti ponudi nakon kaj slikas i zumiras jelda?
probaj spremit u trenutnu velicinu kad zumiras do 1.5 *, u veliku od 1.5-3, od 4-8 u srednju, a ostalo u malu i trebalo bi ti raditi
nece ni meni na w800 spremit u najvecu nakon kaj zumiram preko 2 puta
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
@njoffra, isprobao sam to što si mi savjetovao ali bez uspijeha. Kao da se ponaša po principu"spremit ću kad me bude volja, a kad me ne bude onda ništa". Preostaje mi jedino da ga odnesem da mi promijene soft
Dobro , odaberi neku sliku sa stika, zumiraj je i tako zumiranu pokušaj spremiti. Šta se događa?Izvorno postao Irena_zgb
Bookmarks