ja npr. na svom faksu (heinzelova), koji je blizu njihovom sjedištu imam pun teletov signal i pokazuje mi da je dostupan GPRS. ali NEMA šanse da proradi! neće i gotovo!Izvorno postao JBT
![]()
ja npr. na svom faksu (heinzelova), koji je blizu njihovom sjedištu imam pun teletov signal i pokazuje mi da je dostupan GPRS. ali NEMA šanse da proradi! neće i gotovo!Izvorno postao JBT
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
bar sest mjeseci nece biti nista od mms-a i gprs-a.cak mozda i prije kraja godine,uvjeren sam.
Da ne idem u OFF...Imali Tele signal ili ne...ovaj intervju je sve rekao.
Dok se ne dobije stabilno pokrice na podrucju HR ne dolazi u obzir da se usluge aktiviraju jer bi neki imali te usluge i neki ne !!!
Oni koji do sada su uhvatili GPRS signal i nesta skinuli rekao bi da im se posrecilo i to je to....za ostalo mogu samo reci "Just wait and take it easy"
tocno.....Izvorno postao exotica
tako je, tko hoce cekati nek ceka, kome je bitan GPRS ima na raspolaganju druge 2 mreze i to je to.
"Ako misle da je sretna dodatna usluga kupovine bonova preko Dainersa to im je z---b! "
Meni bi to bila dobra usluga (ali nemam Diners), jer sam vise puta kupovao kod T-mobile bonove tipa 200kn platis, 275kn dobijes.
Kad to ugovore sa Amexom ili bankomatima onda sigurno nece biti z---b!
Bookmarks