Pa čemu kad još uvijek ne radi? Casperu je očigledno iz nekog luđačkog razloga prošlo...
Pa čemu kad još uvijek ne radi? Casperu je očigledno iz nekog luđačkog razloga prošlo...
Teoretski to moze proci ukoliko bazna stanica emitira GPRS signal. U Zagrebu su ga od prosinca do ozujka imale sve i onda se ugasio. No, povremeno bazna stanica u Vukovarskoj, na zgradi sjedista Tele2 emitira GPRS i ako se dodje u njezinu blizinu, postoji mogucnost koristenja tih usluga.
ZA sad cu se opustit od tog napaljivanja dali radi ili ne.... Kad bude onda bude....![]()
ja npr. na svom faksu (heinzelova), koji je blizu njihovom sjedištu imam pun teletov signal i pokazuje mi da je dostupan GPRS. ali NEMA šanse da proradi! neće i gotovo!Izvorno postao JBT
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
bar sest mjeseci nece biti nista od mms-a i gprs-a.cak mozda i prije kraja godine,uvjeren sam.
Da ne idem u OFF...Imali Tele signal ili ne...ovaj intervju je sve rekao.
Dok se ne dobije stabilno pokrice na podrucju HR ne dolazi u obzir da se usluge aktiviraju jer bi neki imali te usluge i neki ne !!!
Oni koji do sada su uhvatili GPRS signal i nesta skinuli rekao bi da im se posrecilo i to je to....za ostalo mogu samo reci "Just wait and take it easy"
tocno.....Izvorno postao exotica
tako je, tko hoce cekati nek ceka, kome je bitan GPRS ima na raspolaganju druge 2 mreze i to je to.
"Ako misle da je sretna dodatna usluga kupovine bonova preko Dainersa to im je z---b! "
Meni bi to bila dobra usluga (ali nemam Diners), jer sam vise puta kupovao kod T-mobile bonove tipa 200kn platis, 275kn dobijes.
Kad to ugovore sa Amexom ili bankomatima onda sigurno nece biti z---b!
Bookmarks