sumnjam da ce bas toliko biti.kod vip-a je 100kb 6kn.mms ce biti oko 95 lipa.
sumnjam da ce bas toliko biti.kod vip-a je 100kb 6kn.mms ce biti oko 95 lipa.
Evo ja sam danas uspjesno poslao mms sa tele2 a bio sam u roamingu! i naplatili su mi 1 kunu!
I sad sam se spojio na wap i skinuo pjesmu!
nema potpisa
A da? Ajd da probamo...
Daj nemoj palit...ti to sigurno..???Izvorno postao casper1
kako si to uspio?Izvorno postao casper1
ja čak imam tele2 signal i znak za gprs, ali nema šanse!![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Hebiga ja ne mogu niti ulovit cisti Tele...wtf...
imam 2 kartice i na ovoj starijoj lovim gprs i danas mi se cijeli dan normalno spaja na wap a na ovoj novijoj nece!
nema potpisa
ja sam svoju kupila odmah prvi tjedan kad je došao tele2!
dakle, dovoljno je stara...
nešto drugo je problem...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Meni govori da nemam mreze...
Ulovim signal na dvije crtice i nada..nichts...nothing..
Ne znam do čega je, ali moja N6170 nakon napravljene poruke strpa ju u Izlazne i samo ju tamo ostavi... Niti ne pokuša ju poslati... WTF!?
koliko ti je naplatilo promet gprsa?Izvorno postao casper1
kaj je proradilo? jel se isplati pitat ih jel imaju postavke za mpx220?
...manje je više...
Evo meni ne sljaka na mom mobu, ali ipak kada preko kompa upisem http://wap.tele2.hr otvori mi wap sajt... hmmm..
Ili to radi na nekim mobitelima ili ko uhvati taj uhvati...
imaju redirect na globalni Tele2 site odnosno na eurobate wap
dobar grah daleko se čuje
Ja sam danas probao na otoku Krku gdje ima signala sa baznih stanica u okolici Rijeke i uopće nije bilo GPRS signala. Za mene još imaju pet i pol mijeseci (toliko mi još vrijedi kartica) da se poprave inače ode sim u smeće i vraćem se opet Vipu kao alternativnom broju.
Kaj je najbolje od svega mogu na bilokoju stranicu,provjeravat e-mail i nisu mi uzeli ni lipe s racuna osim 10 kn za pjesmu!Izvorno postao jay
nema potpisa
skinuo si pjesmu s njihove stranice? ono wap.tele2.hr?Izvorno postao casper1
Da! I mogu skinuti igrice slike i sve sta ima na toj straniciIzvorno postao jay
nema potpisa
Pročitao sam negdje na ovom forumu intervju sa glavnim direktorom Tele2, u kojem navodi da ne zna točno kad će biti aktivirane usluge MMS i GPRS, ali da će to biti uskoro.
Čovjek kaže da je problem što bi neki imali te usluge ako ih puste sada, a neki koji su u nacionalnom roamingu sa Vipom (imaju Vipov signal na mobitelu) ne bi imali te usluge jer nemaju ugovor sa Vipom o prijenosu podataka. Da idu proširiti ugovor sa Vipom i na te usluge to bi vjerojatno bilo skupo pa ne bi mogli ponuditi jeftiniju cijenu MMS i GPRS usluga od druga dva operatera, što im je cilj.
Oni idu na gradnju GSM mreže, pokriti što prije signalom veći dio Hrvatske što bi trebalo biti gotovo do proljeća sljedeće godine.
Iz njegvih odgovora čini mi se da MMS i GPRS neće biti tako skoro u funkciji.
Bookmarks