Pa čemu kad još uvijek ne radi? Casperu je očigledno iz nekog luđačkog razloga prošlo...
Pa jel mozes postavit rucno ili otici na onaj site da ti oni sami posalju?
Pa čemu kad još uvijek ne radi? Casperu je očigledno iz nekog luđačkog razloga prošlo...
Teoretski to moze proci ukoliko bazna stanica emitira GPRS signal. U Zagrebu su ga od prosinca do ozujka imale sve i onda se ugasio. No, povremeno bazna stanica u Vukovarskoj, na zgradi sjedista Tele2 emitira GPRS i ako se dodje u njezinu blizinu, postoji mogucnost koristenja tih usluga.
ZA sad cu se opustit od tog napaljivanja dali radi ili ne.... Kad bude onda bude....![]()
Kaj je najbolje od svega mogu na bilokoju stranicu,provjeravat e-mail i nisu mi uzeli ni lipe s racuna osim 10 kn za pjesmu!Izvorno postao jay
nema potpisa
skinuo si pjesmu s njihove stranice? ono wap.tele2.hr?Izvorno postao casper1
Da! I mogu skinuti igrice slike i sve sta ima na toj straniciIzvorno postao jay
nema potpisa
Pročitao sam negdje na ovom forumu intervju sa glavnim direktorom Tele2, u kojem navodi da ne zna točno kad će biti aktivirane usluge MMS i GPRS, ali da će to biti uskoro.
Čovjek kaže da je problem što bi neki imali te usluge ako ih puste sada, a neki koji su u nacionalnom roamingu sa Vipom (imaju Vipov signal na mobitelu) ne bi imali te usluge jer nemaju ugovor sa Vipom o prijenosu podataka. Da idu proširiti ugovor sa Vipom i na te usluge to bi vjerojatno bilo skupo pa ne bi mogli ponuditi jeftiniju cijenu MMS i GPRS usluga od druga dva operatera, što im je cilj.
Oni idu na gradnju GSM mreže, pokriti što prije signalom veći dio Hrvatske što bi trebalo biti gotovo do proljeća sljedeće godine.
Iz njegvih odgovora čini mi se da MMS i GPRS neće biti tako skoro u funkciji.
makar sluzbeno
ja se nadam da ce pomalo ukljucivati signal na pojedinim baznim stanicama, ali nece javno reklamirati uslugu tako da vuk sit i koza cijela![]()
Sa ove stranice sam pročitao intervju sa voditeljem Tele2. Pročitajte ovo.
http://tinyurl.com/ha63u
Do sada je Tele2 bio jeftiniji pa sam se nadao jeftinijem surfanju netom i jeftinijim MMS porukama.Izvorno postao JBT
Tako je. Neće bar godinu dana, ako sam dobro pročitao "između redaka" onoga gospodina iz TELE2.Izvorno postao tomek
Pazi foru koju je plasirao-Nećemo ići s puštanjem tih usluga dok ne pokrijemo VEĆINU Hrvatske... I, naravno dok se ne riješe nacionalnog roaminga iako mislim da će teško i to funkcionirati-kad će TELE2 npr pokriti mjesta od Knina prema BiH granici? lol Tu će vjerojatnije dulje od 1 god. ljudi još uvijek biti u nac. roamingu.
Iskreno, nije me previše ohrabrio intervju... Znam da se to ne može preko noći, ali njima evo rasteglo se ko Santa Barbara.
Svaka čast Kasperu-jedan.![]()
Sjećam se jeseni 1999. kada su došle prve Vipme kartice da je Vip na Krku imao već dosta razgrađenu mrežu, a ovo sa Teletom sa oteglo u .... Mislim da im agencija previše popušta oko izgradnje mreže. Možda im ipak nije trebalo dat nacionalni roming pa bi požurili sa izgradnjom vlastite mreže, a ovako se korisnici dijele u dvije grupe "povlaštene" i "zakinute" za dodatne usluge.
Ako misle da je sretna dodatna usluga kupovine bonova preko Dainersa to im je z---b!![]()
Imaju nacionalni roaming i ne zuri im se, a taj roaming se debelo placa tako da im s druge strane opet nije u interesu vjecno drzati roaming.
ja npr. na svom faksu (heinzelova), koji je blizu njihovom sjedištu imam pun teletov signal i pokazuje mi da je dostupan GPRS. ali NEMA šanse da proradi! neće i gotovo!Izvorno postao JBT
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
bar sest mjeseci nece biti nista od mms-a i gprs-a.cak mozda i prije kraja godine,uvjeren sam.
Da ne idem u OFF...Imali Tele signal ili ne...ovaj intervju je sve rekao.
Dok se ne dobije stabilno pokrice na podrucju HR ne dolazi u obzir da se usluge aktiviraju jer bi neki imali te usluge i neki ne !!!
Oni koji do sada su uhvatili GPRS signal i nesta skinuli rekao bi da im se posrecilo i to je to....za ostalo mogu samo reci "Just wait and take it easy"
tocno.....Izvorno postao exotica
tako je, tko hoce cekati nek ceka, kome je bitan GPRS ima na raspolaganju druge 2 mreze i to je to.
"Ako misle da je sretna dodatna usluga kupovine bonova preko Dainersa to im je z---b! "
Meni bi to bila dobra usluga (ali nemam Diners), jer sam vise puta kupovao kod T-mobile bonove tipa 200kn platis, 275kn dobijes.
Kad to ugovore sa Amexom ili bankomatima onda sigurno nece biti z---b!
Bookmarks