Daj nemoj palit...ti to sigurno..???Izvorno postao casper1
A da? Ajd da probamo...
Daj nemoj palit...ti to sigurno..???Izvorno postao casper1
kako si to uspio?Izvorno postao casper1
ja čak imam tele2 signal i znak za gprs, ali nema šanse!![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Hebiga ja ne mogu niti ulovit cisti Tele...wtf...
imam 2 kartice i na ovoj starijoj lovim gprs i danas mi se cijeli dan normalno spaja na wap a na ovoj novijoj nece!
nema potpisa
ja sam svoju kupila odmah prvi tjedan kad je došao tele2!
dakle, dovoljno je stara...
nešto drugo je problem...![]()
.
Meni govori da nemam mreze...
Ulovim signal na dvije crtice i nada..nichts...nothing..
Ne znam do čega je, ali moja N6170 nakon napravljene poruke strpa ju u Izlazne i samo ju tamo ostavi... Niti ne pokuša ju poslati... WTF!?
isto to napravi i moj k700!Izvorno postao frish-KI
![]()
.
Pa covijek Vam je napisao da je bio u ROAMINGU
Pa mislio je valjda na nacionalni roaming.
Da! U roamingu u hrvatskoj spojen na VIP!Izvorno postao RAUL
nema potpisa
Da, ja sam na Tele2 odasiljacima i ne radi mi GPRS niti mogu slati MMS.
vjerujem da preko vip odasiljaca ne moze slati mms.
koliko ti je naplatilo promet gprsa?Izvorno postao casper1
kaj je proradilo? jel se isplati pitat ih jel imaju postavke za mpx220?
...manje je više...
Evo meni ne sljaka na mom mobu, ali ipak kada preko kompa upisem http://wap.tele2.hr otvori mi wap sajt... hmmm..
Ili to radi na nekim mobitelima ili ko uhvati taj uhvati...
imaju redirect na globalni Tele2 site odnosno na eurobate wap
dobar grah daleko se čuje
Ja sam danas probao na otoku Krku gdje ima signala sa baznih stanica u okolici Rijeke i uopće nije bilo GPRS signala. Za mene još imaju pet i pol mijeseci (toliko mi još vrijedi kartica) da se poprave inače ode sim u smeće i vraćem se opet Vipu kao alternativnom broju.
Izvorno postao Denis
Hmm.. zasto u smece, mislim mozes je ostavit ali bacit, hee to bih ti preporucio sa T-mobile karticom ali da ne idem u OFF i direct na temu GPRS je u test funkciji ako se ne varam.
Evo idem malo Tele gnjavit..i zenska mi kaze nazalost nemamo nikakve informacije o postavkama GPRS i kada bude GPRS uspostavljen dobit cete sms da mozete koristit te usluge... i na kraju si mislim WTF...dali je GPRS u test fazi ili slicno? Da gospodine trenutno je GPRS u fazi testiranja...i bok...
Testiraju ga vec par mjeseci, a ako je danas bio nekima vec dostupan znaci da je testiranje odmaknulo korak naprijed.
Pa kad ti je vec alternativni, a T Mobile imas kao glavni broj, ne kuzim sto ti je toliko potreban GPRS.Izvorno postao Denis
Sta jel sljaka onda ili ne ?
Kako kome valjda![]()
Imao sam mobitel s postavkama MMS-a i GPRS-a za Tele2, ali sam ga prodao... ježi ga ...
Nije ovo za mene ...
Bookmarks