mislim da bi bilo logično, budući da postoji tarifa 39, da cijena GPRS-a bude 0.39 ili 1.39kn/100kB![]()
ali to je malo vjerojatno...
Upravo to. Ima nas koji imamo puno niže cijene GPRSa jer koristimo neke druge tarife za prijenos podataka.Izvorno postao Dark
dobar grah daleko se čuje
mislim da bi bilo logično, budući da postoji tarifa 39, da cijena GPRS-a bude 0.39 ili 1.39kn/100kB![]()
ali to je malo vjerojatno...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Zašt ne bi bila cijena 1,39/100kb? Sve je moguće.Izvorno postao nijala
a cijena mms-a 0,95kn npr.
Izvorno postao ojpi
to ne bi bilo loše...Izvorno postao zmija
![]()
a kakve bi tek bile reakcije konkurencije na te cijene!
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Spojio sam se na 3G signal koji Tele2 emitira s bazne stanice HRT Dom(imam mobitel koji to podrzava). Preko te UMTS bazne stanice je GPRS u funkciji.Otvorio sam nekoliko wap stranica i mogu reci da radi bez problema. Samo se nadam da jos ne naplacuju![]()
Ajde opali koji skrinšot
Je li itko pokušao poslati koji MMS? Kolega s posla je poslao i poruka je otišla, ali mislim da nije stigla na odredište...
Ja sam spremio postavke, ali kad god se pokušam spojit ili poslat MMS, prijavi grešku - "Packet data not available"
Ja sam, dok sam bio spojen na 3G baznu stanicu poslao sebi MMS. Prosao je i stigao nakon sat vremena
Stavit cu screenshot tijekom dana.
znaci ipak ranije od najavljenog ce pokrenuti usluge.
pa kako ce se poslat MMS kad nema gprs signala..?!
kod mene je isto sve spremno sve postavke, samo cekam da mi se ekranu pojavi gprs signal.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ima zato 3g signalIzvorno postao flOorKilla
preko njega se moze... preko 2g ne moze
Sve je spremno, oni samo trebaju ukljucit GPRS signal kojeg je bilo sve donedavno.
Da li je istina da starta 21.3.na njihovim stranicama još ništa ne piše .Stoji ono staro GPRS usluge u jesen 2005,a Umts u veljači 2006,to još stoji iako su datumi odavno istekli![]()
![]()
![]()
Otkud ti 21.3.? Ako su rekli da će ponuditi uslugu na proljeće to ne znači da će to biti točno 21.3.Izvorno postao web
Kladim se da ce MMS biti 1.39 kn.100%
Preskupo, to baš ne bi bio pravi odgovor konkurenciji kad t-mobile ima 1,49kn.Izvorno postao rossonero
Mogli bi staviti recimo 0.95 kn MMS, a 1.39 kn 100 kb gprs prometa.
PREDATOR
vise od kune za 100kb prometa? pa nisam budala...
dakle ja otvorim na mobu cafe.mobil.hr i ode mi kuna. otvorim neki topic i odu mi 2,3 kune. da nebi...
a i za instant messaging je preskupo
bit će sve jeftinije za 25% od konkurencije, i to je to...
Seriously?
Floorkilla, pogledaj malo cijenu gprs-a kod vipa i t -mobilea, 5,96 kn 100 kb ako ne uzmeš posebnu pretplatu ta gprs. Recimo da bude 1,39 kn, to je više od četiri puta jeftinije.
PREDATOR
ma gledaj to sto sam napisao se ne odnosi na tele2 nego opcenito. 100kb bi trebalo biti max. 10 lipa.
sumnjam da ce bas toliko biti.kod vip-a je 100kb 6kn.mms ce biti oko 95 lipa.
Evo ja sam danas uspjesno poslao mms sa tele2 a bio sam u roamingu! i naplatili su mi 1 kunu!
I sad sam se spojio na wap i skinuo pjesmu!
nema potpisa
Bookmarks