haha, a ja sam ih bas danas pitao kada ce GPRS biti dostupan.
Rekli su mi, na proljece. nista preciznije.
Već su spremne sve gprs postavke za slanje na mobove pa se nadam da će uskoro to proradit. Ne znam kolko je ovo dugo na webu ali očito je da se radi na tome. Tj. već se mogu dobit postavke na mob samo kaj još uvijek gprs ne radi.
http://wap.comviq.se/ota/wizard.phtml?sender=tele2hr
Zadnji uredio ojpi : 11-03-2006 u 03:07
haha, a ja sam ih bas danas pitao kada ce GPRS biti dostupan.
Rekli su mi, na proljece. nista preciznije.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa, proljeće je za 10-ak dana... Kul...
Da, i baš 21. će startat. Trebalo bi provjeriti točan sat i minutu kad stiže proljće, pa da znamo kad da se pokušamo spojiti. Ja sam postvke već dobio i spremno čekam prvu lastu.
Samo velim da je proljeće blizu... A da ću baš iščekivati početak davanja usluge...
Napokon... ovo je strava, sada barem mogu iskoristiti E730, samo im jos fali MMS portal i bolji su od T-Mobile.
Ja cu vam javiti kad se na mom mobu ponovno pojavi slovo G koje oznacava da je GPRS spojenInace, bio je spojen jos od 11. mjeseca i onda su ga iskljucili prije 2 tjedna.
E ovo moram sad forum pohvalit, tek se dignem idem na forum i dobijem nove informacije, e to je forum....BRAVO OJPI !!!!! Evo ja sam sada poslao moj broj i dobio poruke za pin, wap, mms...
Valjda neće biti skup sport taj njihov internet i mms![]()
Seriously?
Ma nevjerujem, ako t-mobile spustio cijene mms na 1,85kn pa mislim da ce tu Tele biti vodeci...sta ne !!!
Najvjerojatnije će biti 1.00kn ali mene zanima kako će naplaćivati internet, jer ako budu naplaćivali po provedenom vremenu neće biti dobroIzvorno postao exotica
Valjda će biti besplatno surfanje a preuzimanje da se naplaćuje... Mislim unutar nekakvog njihovog portala... Kao što ima vip. ko zna
![]()
Seriously?
Evo cijene na prepaidu u Austriji. Napominjem da je tamo sve skuplje, od SMS-a pa dalje, a i nemaju svoju mrežu nego su virtualni operater
![]()
Onda nam to ama baš ništa ne značiIzvorno postao Drug Mile
![]()
Seriously?
1.49kn ima t-mobile.Izvorno postao exotica
2 eura za 1mb je puno. pa to otvorim 2,3 internet stranice...
a kod dopisivanja 1mb ode za pola dana. mozda bude jeftinije kod nas
Ako ne bude jeftinije od kune i pol, onda nije posao...![]()
Da,baš je strava mreža im je na nivou walkie-talkie-a.Izvorno postao exotica
Ovo me podsjeća na 1996 i početak gsm-a,samo što je sad svugdje 2006-a
Istina da je skupo, ali još uvijek je jeftinije od VIP-a i T-Mobile-a koji imaju 5,96kn / 100kb što je 4x višeIzvorno postao flOorKilla
nisam uopce niti gledao koliko kosta gprs kod ostala 2 operatora.
bilo bi dobro da se ponude razne tarife, npr gprs uz pretplatu koja j fixna, pa promet bude jeftini
napisi onda za koju tarifu i da je za prepaid jer nije za sve.Izvorno postao Dark
dobar grah daleko se čuje
e to je dobro, iako bas gprs i ne korsitim.
Kako to misliš? Pa neide na prepaid samo start paket?Izvorno postao KaKaV NeReD
ma sve ce ponuditi i mogu se kladiti u znacajno nize cijene gprs-a i mms-a.Izvorno postao flOorKilla
Normalno da ce biti nize cijene, ne bi im bilo u interesu da budu skuplji ili jednaki kao konkurecija.
Bloko
''Zbog unošenja prevelikog broja zahtjeva u kratkom vremenskom razdoblju stranica je blokirana iz sigurnosnih razloga. Ukoliko ne možete aktivirati postavke obratite se Službi za korisnike.''
EDIT:Evo opet radi!
Zadnji uredio 8ambuss : 12-03-2006 u 00:48
Bookmarks