ostala ti je visit rezervacija od 5,96kn odnosno za 100 kB jer si vjerojatno naglo izasao iz VFL koja ce ti bit vracena za 24 sata.
19.08kn
-11.78kn
- 0,40kn
----------
odgovor![]()
Ovako ja sam danas kupio bon od 35kn i uzeo paket od 50 poruka (16kn)
i ostalo mi je 19.08kn zatim sam otišao na vodafone portal i vidio koji su parovi like prvaka što me koštalo 0.30 KN ali kad sam provjerio račun imao sam 11.78kn a na vodafone portal se spajam preko gprs-a što znači da bi mi trebalo biti besplatno.
E sad zanimljivo: to mi se i prije događalo(3-4 puta) ali kad bi nazvao neki broj bilo koji uključujući 0917788 ili poslao poruku uključujući besplatne vratilo bi mi se na normalno a danas to neradi (probao sam i drugi broj i poslat poruke)
sad što je to nije meni do 7kn nego ako je vip to napravio onda službeno prelazim tele2 jer nevolim varalice
ostala ti je visit rezervacija od 5,96kn odnosno za 100 kB jer si vjerojatno naglo izasao iz VFL koja ce ti bit vracena za 24 sata.
19.08kn
-11.78kn
- 0,40kn
----------
odgovor![]()
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 10-03-2006 u 23:06
dobar grah daleko se čuje
Nazovi SZK, pa će ti i oni to potvrditi..![]()
nigdje izvan vodafone portala (ako misliš zbog parova to je jer oni imaju rubriku sport iako oćeš vidit vjest plaćaš 30lipa)
nisam mislio da si otisao na neke druge stranice nego si naglo prekinuo GPRS session (vjerojatno).
dobar grah daleko se čuje
moguće ali znam da sam bio na tome 5min i i onda prekinuo a to ćrmo vidjet za 17H
tako je to se i meni događa onda sam nazvo SZK i rekli su mi da sam se kakti spajo u to i to vrijeme BLA BLA BLA vratit če ti lovu unutar 24h
A KAJ SAD TI GLEDAS�
meni malo malo pa oduzmi 0.59kn.. = 10kb prinesota podataka.. non stop se zalim..
Nije to ništa, meni su tako maznuli oko 50kn(poklon bon)!Sreća da sam ima .TELE. 2 s 100 i nešto kn na računu!Nikad više vip!![]()
![]()
evo prije 2h su vratili (tek kad sam ih nazvao su mi vratili) nisam bio kratko jako dugo (preko 5min)
Bookmarks