Ne, reko je Nered.
Da,da...Znači ni T610 nije savršen.Ali je blizu.Ak se na njega spoji kamerica dal bi ju prihvatio?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ne, reko je Nered.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ajooooj, sad sam dvostruko vise razocaran...pa slika je horror...
uzas...mutna, kontrast kriminalan, boje uzas....
mislim da sam krajnje objektivan kad ovo pisem...
sto vise odmice vrijeme i sve je vise integriranih kamera stvarno vidim da to ne vrijedi novaca....stvarno je bolje imati mobitel koji tek kao mogucnost ima kameru na koju se moze kao dodatak nabiti kamerica....takve kamerice su u pravilu bolje jer su vece, pa imaju i mogucnosti flasha, pa mozda i memorijsku mogucnost, a s napretkom mogla bi se uspostaviti i bezicna veza (plavi zub) pa mobitel mozes drzati u dzepu a slikas sto hoces...
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Ova s Pagom je očajna!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Šit šitova!![]()
meni ova s pagom nije losa
Forumaš godine :)
ma daj, nemoj nas zezati...jel ti je stvarno dobra?!?
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Da, fakat je losa... nego, sezam, daj nam molim te neku facu slikaj, i stavi je sa svim efektima...![]()
na mobu ova pago slika izgleda odlicno...i vise nego odlicno...mislim da ne treba vise raspravljat...
Dosli smo do zakljucka da slike na kompu izgledaju vise manje lose (one s efektima IMO jos mogu proci) a da na mogu izgledaju super jer to i jest namjena kamere: uslikaj i spremi u telefon i pridruzi kontaktu. Ako mislis slikat pa razvijat ili arhivirat u kompu kupi digitalac ili telefon na koji moze ici dodatna kamera koja je velika upola kao on
Pa...
Makar se prepoznaje ali kad se resize-a na cca veličinu mob predočnika onda je ok (probajte)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
tocno. Na mobu izgleda super
Da očito je namjenjana samo za MMS namjenu i za wallpaper. A kome ne paše nek si kupi digitalac.![]()
![]()
TOCNO
al moglo i bit malo bolje
pa moglo bi. Na mobu slike izgledaju super.
Da oštrina slika koja je loša nema nikakve veze sa rezom nego sa objektivom koji je očito loše kvalitete plastičan?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ma za korištenje na mobu je to savršeno
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ekran je prekrasan
fotke su puno bolje izbliza..., jako mi se svidja... i mislim da ne zaostaju puno za S55 i njegovom kamerom sa max rezom...
sada nedavno kada je stoka bio na malnaru... odlicno je odrepao par stvari, no bio je tako nadrogiran, da se nije mogao kulirati, te je radio facu za facom, grimasu za grimasom... lud je ko puska...
zaostaju puno za s55!!!!!Poslao: vrag
fotke su puno bolje izbliza..., jako mi se svidja... i mislim da ne zaostaju puno za S55 i njegovom kamerom sa max rezom...
sada nedavno kada je stoka bio na malnaru... odlicno je odrepao par stvari, no bio je tako nadrogiran, da se nije mogao kulirati, te je radio facu za facom, grimasu za grimasom... lud je ko puska...
pa pogledajte ovdje slike slikane sa strane sezama starim S55... nisu bas toliko puno bolje...
A jel imaš bljeskalicu (jel uopće došla u prodaju??)? Zanimaju me slike s tom bljeskalicom u mraku... možda su nekako bolje, oštrije... šta ti ga ja znam
E da.. jel može mca 25 na T610? Ako ne (što već predpostavljam), hoće li izaći kakva kamera koja može na T610? (Naravno sa većom rezom...)
Bljeskalica nema na t610 ali se moze posebno dokupiti, Mca 25 ne ide na t610
Da znam da se posebno to kupuje, ali šta je s kamerom? Neće valjda ostat na ovome....
pa valjda hoce... mca 20 ili 25 ne idu
Bookmarks