ako nekoga zanima qtek nek se javi,mogu dobiti par komada ali su dosta skupi od 500eur pa na vise cak i do 1300eura?????
ako nekoga zanima qtek nek se javi,mogu dobiti par komada ali su dosta skupi od 500eur pa na vise cak i do 1300eura?????
Mislim da se ne isplati kupovati na crno kada ce npr. 8310 legalno biti 3700kn, a 9x00 oko 5000kn, no o tome potome - rekoh, cekajte Mobil 1.4.Izvorno postao 2fast4you2fast
ps. t-mobile na MDA uredjajima se najlakse skida sa pastom za poliranje zaslona!
Nemoj mi opet s tim datumom. Taman sam se ponadao...........Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
![]()
Qtek 8310
Qtek 8310 je vuk u janjećoj koži, smartphone u pakiranju "običnog" telefona.
Marka Qtek predstavljena nam je sa dva HTC-ova uređaja - Qtek 8310 je smartphone model bez zaslona osjetljiva na dodir koji može izvršiti većinu funkcija ostalih "pametnih telefona" tvrtke. U pratnji razumne cijene ovaj će uređaj napraviti pomutnju među smartphone uređajima na tržištu.
Prozor u svijet ovaj telefon naći će na maksimalan broj načina – u prvom redu preko kao i na računalu, pozivanjem i spajanjem preko Dial-Up-a (iza kojeg se krije CSD i 9600 ograničenje). Slijedeći su korak GPRS i EDGE. I na kraju – wLAN, Wi-FI, IEEE 802.11b![]()
Tajne izbornika
Nekoliko je zgodnih detalja koji se mogu podesiti u Qtek-u 8310 koje želimo podijeliti sa čitateljima. U prvom redu to je automatski postav profila koji kada je odabran automatski prebacuje između statusa "general" i "meeting" ovisno o rasporedu sastanaka u kalendaru. Druga zanimljivost je mogućnost podešavanja koliko će dugo telefon čekati na pritisak slova na tipkovnici prije nego ga smatra konačnim – na primjer pri pisanju riječi "mobil", može se unaprijed postaviti koliko će telefon čekati nakon (jednog) pritiska na broj 6 prije nego oslobodi istu tipku za novo slovo (dva pritiska, slovo "o"). Opcije se protežu od pola do dvije sekunde. Sviđa nam se i sistem![]()
Multimedija
8310 je opremljen i za hvatanje i reprodukciju raznih aspekata stvarnosti; ima diktafon i foto/video 1.3 mpix kameru, svirač digitalne glazbe (MediaPlayer) i preglednik fotografija i video zapisa. Sve to mjesto nalazi na memoriji uređaja koja osnovno iznosi 64MB ROM i 64MB DDR mem![]()