4.0 kamera a nema blica![]()
treba malo više specifikacija, ima li gdje?
4.0 kamera a nema blica![]()
treba malo više specifikacija, ima li gdje?
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
A što će ti specifikacije? Košta 300.000 $ i postoji koliko ja vidim samo 5 primjeraka... Svaka ti čast ako se ti jednog dočepaš.Izvorno postao drazen
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
od svega si ti baš za blic zapeo?Izvorno postao drazen
tko zna, možda onaj dijamant ispod kamere služi da reflektira svjetlost!
ja nekako sumnjam da će stavit detaljnije specifikacije. i tako nije rađen za ljude koji vole dobre mobitele, već za one koji imaju duuubok džep i žele da i drugi to znaju.
možda bude test u Mobil-u?![]()
Zadnji uredio nijala : 26-08-2006 u 22:06
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Oduran je...F*ck kameru ako je mobitel tolko ruzan!
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
.. čini se dobar stroj,, al ne za nosit u džepu, ako naprave neku jeftiniju varijantu u tom dizajnu , kupujem, čini se dosta ergonomičan
Kakve specifikacije kad je to samo nekakvo djelo nekog dizajnera? 4 megapiksela? Vjerovat ću kad vidim službene vijesti... Ovo je čisti 3D max ili neki slični program...
onaj link u prvom postu i jest bio za slike koje je dizajner složio u nekom programu, ali link koji sam ja stavila je za službenu stranicu firme koja ga proizvodi (http://www.vipn.ch/).Izvorno postao frish-KI
tu su fotke gotovog moba i ako usporediš s onim prijašnjim, vidjet ćeš razliku.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Mobitel stvarno izgleda predobro![]()
![]()
Bookmarks