Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 58

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao flOorKilla
    to se kod mene cjeli dan slusa

nece valjda glupu severinu
    nego, trebao si raspalit muziku na najace da vidimo reakciju babe
    Pa s obzirom na viđen vokabular "babe do vrata" vjerojatno bi se još i više nasmijali svi skupa heheh

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo da velim: Babe više nema odvežena je u umobolnicu popovača... pod ključem je jer dosađuje svima

Ali zato sada imamo "susjeda" iz druge zgrade... taj nije normalan... tačkama skuplja željezo pa prodaje... Radi neku kiselinu pa djecu pokušava špricati s tim... uglavnom policija ga je par puta provodila ali nema dokaza... također posere se u stubište pa razmrlja po zidovima... evo slika... a budem slikao i njegova vanjska vrata... sva obljepljena slikama lol

Zadnji uredio Compov : 04-05-2006 u 01:11
    Seriously?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Compov
    Ti si jos dobro proso, tj tvoja susjeda je "dobrocudna"

Prica o mojoj susjedi u zgradi do:
    Zena nekih 45-50 god, doselila se u zgradu do moje na drugi kat, zgrade su smjestene unutar parka s nogometnim igralistem > opis mjesta dogadjaja
    Primjer prvi:
    Mog frenda suseda iz tece zgrade (decko malo punasniji) zvala na kolace i mljeko, da ce ona njega hranit i stalno mu radit kolace (frend je u to doba imao cca 22 il 23 god). Naravno odjebo ju i od onda izbjegavao
    Primjer drugi:
    Frendica sjedi s deckom na klupi u praku, prolazi ta zena i ko fol je primi bol u ledjima, sjedne ona do njih da se odmori odnosno da ju pusti bol u ledjima. Pocne zena govorit frendici: kaj jesi ti ikad rodila?, pogledaj se kak si mrsava ti nikad nebi mogla rodit!, kaj ti opce svom decku mozes pruziti?, pogledaj mene, pogle kakvu sisu imam (prima se za sisu i demonstrativno mashe njome decku pred nosom), primi se ti prave zene ostavi ti ove mrsave (rukom hvata frendicinog decka za nogu, dok drugom rukom, primice njegvu ruku svojim sisama).
    Rezultat, frendica s deckom pobjegla glavom bez obriza
    Primjer treci:
    Pocela razbijat sve u stanu, namjestaj, skoljku > voda pocela curiti u stan ispod, bacala tanjure van kroz prozor, vikala da ce zapalit stan i cijelu zgradu..
    Rezultat: susjedi pozvali murju, murja pozvala hitnu, hitna dala injekciju za smirenje i via Vrapche.

Od onda je nema kod nas
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove