jel ima ko da mmi sprzi
i koliko bi me to kostalo
jel ima ko da mmi sprzi
i koliko bi me to kostalo
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
ja ti imam za p910, pošto je to sve UIQ, ja ti mogu poslati, daj adresu, i to je to. imam 385 mb UIQ aplikacija i oko 200 mb java aplikacija.
dali bi ti bio problem i meni poslat!ako si za javi se na private![]()
eh eh eh....
Evo ljudi imam i ja gomile toga...kako sam vec u jednoj temi i rekao, imao sam sve od P serije, i P800 i P900, dva puta i sada imam P910i. Shodno tome imam i SW za manje vise sve sto bi vam moglo trebati na ovo seriji telefona.
Pa tako ako tko sto treba, a nije veliko, neka se javi na PM, i ostavi mail adresu, pa mu posaljem na mail.
Ako netko treba vise toga zaprzim na CD, pa se nadjemo negdje ako ste i ZG, ako ne probati cemo i postom poslati!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
I ja bih zelio doci do toga CD-a????
pa pošalji mi adresu na PM i poslat ću ti, il ak si iz zg-a, nađemo se negdje da ti dam. uglavnom obrati se na PM ili ICQ.Izvorno postao miniGPS
Bookmarks