Ako 'ne znaš' napraviti posao za koji si plaćen i koji bi navodno trebao znati, onda ti šef ima pravo pred svima (svjedocima koje si naveo) dati otkaz zbog nesposobnosti. To bi bila dobra reakcija.Izvorno postao Sljaka
![]()
Da
Ne
Ako 'ne znaš' napraviti posao za koji si plaćen i koji bi navodno trebao znati, onda ti šef ima pravo pred svima (svjedocima koje si naveo) dati otkaz zbog nesposobnosti. To bi bila dobra reakcija.Izvorno postao Sljaka
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ljudi koji zlostavljaju druge ljude su frustrirani ljudi i nisu sretni u životu. moguće je da to što rade rade pomalo nesvjesno, a gorčina koja dopire iz njih je gorčina vlastitog neuspjeha bilo kakve vrste.
najbolje rješenje je odvažiti se i upozoriti, ali na samo, da se dotična osoba ne nađe ugrožena, inače je "ili ja ili ti". ako nastavi onda radikalnije metode......
I'M SUPERMAN!
Slijedom tvoje tvrdnje svakom onom tko zatraži savjet i prizna na nešto ne zna treba dati otkaz, zar ne? Čemu onda upravo liječnici imaju konzilije i međusobno se savjetuju? Plaćeni su da liječe ljude, ako traže savjet od kolege ili šefa odjela onda im treba dati otkaz jer su nesposobni, zar neIzvorno postao whiteboy
?
Nitko normalan neće tražiti pomoć za neku sitnicu, ali u svakom poslu postoje trikovi koji se saznavaju i uče s vremenom. Upravo na takvim stvarima može se najbolje procijeniti nečije stvarno znanje iz prakse, a ne samo dobro ili čak i loše blefiranje
Istina je da mogu, ako imam love, otvoriti i kliniku, ali isto tako s obzirom da nisam stručan u tom području moram zaposliti stručnjaka da mi vodi tu kliniku. Ostali zaposlenici imaju njega za šefa, a ne mene. Ja sam samo vlasnik.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Znam ja sve to, ali sam to namjerno napisao upravo zato kaj si ti tako postavio - radnik napravi SVOJ posao do pola i tu stane, a zbog točno tog posla je i zaposlen u dotičnoj firmi. Stvari su tu jasne - ne zadovoljava osnovne uvjete potrebne za odrađivanje svog posla - doviđenja.Izvorno postao Sljaka
Inače medicina nije tako jednostavna jer tu NIKAD 2+2 nije jednako 4. Tu se ne radi o popravku stroja za koji postoji šema, već o ljudima od kojih svaki reagira specifično na bolest/terapiju/dijagnostički postupak, a šeme ne postoje jer fizijologija procesa je u mnogim slučajevima na žalost još nepoznata (bez obzira na napredak), pa je i normalno da se ovdje mora raditi timski. No velim, ako nije riječ o timskom poslu, već netko mora napraviti od X djelova jednu cjelinu, za koju ima šemu, a zaposlen je na temelju toga da to zna napraviti, onda nema šta više raditi u toj firmu ako ne zna to napraviti.
Ne mora bit tako. A i da je, ti opet kao šef ovom stručnom suradniku možeš srat, samo zato kaj si šef. Pa dereš cost-effective po njemu i boli te za medicinu. Istina da će to prije ili kasnije osjetiti pacijenti pa tvoja klinika neće imati dobru reputaciju, ali to je već drugi par rukava... no poanta ostaje, možeš biti nestručan šef.Izvorno postao Sljaka
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks