Mislim da je stvar u tome kako se postavis,prema sefu i kolegama. U bivsoj firmi jedna moja "nadredjena"pokusala je neko vrijeme uspostaviti tiraniju nadamnom ...
korak 1. pozvala sam ju na kavu i pokusala razgovarati i doznati u cemu je problem.Primirila se par dana,a on da nastavila po starome.
Islo je to neko vrijeme dok meni jednostavno nije pukao film...
korak2.
Zatrazila sam termin od svega 5 minuta kod vlasnika firme...odrecitirala monolog,izasla vani i nogom potegla vrata(tako da je cijela susjedna kancelarija izletjela na hodnik)
korak 3.
Onako nabrijana otisla u ured doticne dame...odvristala jos jedan monolog..i na njemo pitanje da lii ja to njoj prijetim....odgovorih: o daaaaaaa obecavam a ne prijetim
Ako misli itko da ce me za******* lako to rijesim. Pokusat cu doduse prvo razgovorom,ako nejde,boze moj..ja znam kolko vrijedim i koliko znam..posao cu naci,..kraj price.
epilog;
Doticna "dama" me u nastavku price zaobilazila u sirokom luku,komunicirajuci poslovno i to samo preko mail-a. Uzgred da pojasnim izraz"bivsa firma".
Nisam popustila i otisla,firma je otisla u stecaj

))
Mislim da je velika pogreska..postaviti se pasiivno u tim situacijama,trpjeti i sutiti.To moberima samo jos vise podize krila,jednostavno se hrane time.Netko te placa za tvoj rad,nije te kupio,ne posjedujete. Ako odgovorno i precizno obavljas svoj posao,ne daj da ti to rade

Bookmarks