Evo ovako ide priča:
Prvo se vidjelo da je jedan mladić registriran pod nekoliko nickova na ovom forumu što nije dozvoljeno. Osim što je pojedine članove dosta maltretirao na ICQ i MSNu sa glupim pitanjima poput kako srušiti neku stranicu, kako hackirati, jedno mjesec dva, a i više...
je osim toga počeo i postati i raditi neke poslove...
POznat je po laganju, i po tome što mu se pošta uvijek vrati nazad.
Sa par forumaša je imao dogovor za razmjenu i oni su poslali robu a on ne...
Prvotni cilj je bio da mu Moderatori saznaju sve nickove ida ga se istodobno banna, ali kako se vidjelo da je i prevarant, odličili smo se na patku..
Da on nebi sad smišljao, čija je to ideja, ja ću reći: Ideja je prvenstveno moja... sve kako šta i gdje sam ja donio...
Odlučeno je ili da mu nešta prodamo pa ne pošaljemo ili da on nešta nama proda a da ne primimo kao kaznu...
Ja sam shvatio da će biti dobro ovo za PPC, jer ipak on je nasjeo na foru da ga ja oču kupiti po cijeni 1100 kuna...
Sve u svemu, on je osjetio kako je to kad te netko prevari, kad ti netko ne preuzme paket, kad moras platiti posti da bi preuzeo paket... Kad ti se pošta vrati (vjerujem da je eto ovo doživio po prvi puta)...
Htjeo sam vidjeti još, jeli se on popravio, i hoće li opet raditi gluposti, nažalost negativni rezultat...
Meni se nekoliko puta prijetio na ICQu...
Govorio kako će mi doći na vrata, ali ne po PPC ni po lovu...
Ja znam da je balavac i da njegove roditelje mogu obavjestiti kad god poželim...
Osim tih prijetnji meni, umjesto da vrati dugove, molio je ljude kojima duži da oni meni kažu da im je on vratio dug kako bi ja kupio taj PPC, jer je ideja bila da ako on isplati dugove, ja kupim PPC...
očito je da nije ništa napravio i da i dalje duži... nije se popravio...
nije se naučio pameti...
Ovaj lik koji je napisao pozitivno o njemu je sa 95% sigurnošću ili on sam ( registriran pod novim nickom) ili netko iz njegove blizine koga je zamolio da napiše pozitivno o njemu...
Osim svega toga, par puta mi je rekao kako je on odrastao čovjek...
Govorili smo o tome koliko ko ima godina... On je tvrdio da ima 20 i više...
Dok sam ja iz jako pouzdanog izvora saznao da je on 1989 godište... (Preko jednog lika iz njegove škole)
Tak da sam ustanovio da i dalje laže...
Neki ljudi očito nemogu naučiti lekciju... A sve koji budu trgovali upozoravam na veeliki oprez...
Ako poslujete sa nekime, i ako vam taj netko pošalje pošiljku, provjerite odakle je pošiljka, i ako je iz Zaboka, javite se meni ili nekom moderatoru sa točnom adresom da ustanovimo jeli to taj prevarant ili ne...

Bookmarks