Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 59

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ovako ide priča:

Prvo se vidjelo da je jedan mladić registriran pod nekoliko nickova na ovom forumu što nije dozvoljeno. Osim što je pojedine članove dosta maltretirao na ICQ i MSNu sa glupim pitanjima poput kako srušiti neku stranicu, kako hackirati, jedno mjesec dva, a i više...
    je osim toga počeo i postati i raditi neke poslove...
    POznat je po laganju, i po tome što mu se pošta uvijek vrati nazad.
    Sa par forumaša je imao dogovor za razmjenu i oni su poslali robu a on ne...

Prvotni cilj je bio da mu Moderatori saznaju sve nickove ida ga se istodobno banna, ali kako se vidjelo da je i prevarant, odličili smo se na patku..
    Da on nebi sad smišljao, čija je to ideja, ja ću reći: Ideja je prvenstveno moja... sve kako šta i gdje sam ja donio...

Odlučeno je ili da mu nešta prodamo pa ne pošaljemo ili da on nešta nama proda a da ne primimo kao kaznu...

Ja sam shvatio da će biti dobro ovo za PPC, jer ipak on je nasjeo na foru da ga ja oču kupiti po cijeni 1100 kuna...

Sve u svemu, on je osjetio kako je to kad te netko prevari, kad ti netko ne preuzme paket, kad moras platiti posti da bi preuzeo paket... Kad ti se pošta vrati (vjerujem da je eto ovo doživio po prvi puta)...

Htjeo sam vidjeti još, jeli se on popravio, i hoće li opet raditi gluposti, nažalost negativni rezultat...

Meni se nekoliko puta prijetio na ICQu...
    Govorio kako će mi doći na vrata, ali ne po PPC ni po lovu...
    Ja znam da je balavac i da njegove roditelje mogu obavjestiti kad god poželim...

Osim tih prijetnji meni, umjesto da vrati dugove, molio je ljude kojima duži da oni meni kažu da im je on vratio dug kako bi ja kupio taj PPC, jer je ideja bila da ako on isplati dugove, ja kupim PPC...
    očito je da nije ništa napravio i da i dalje duži... nije se popravio...
    nije se naučio pameti...

Ovaj lik koji je napisao pozitivno o njemu je sa 95% sigurnošću ili on sam ( registriran pod novim nickom) ili netko iz njegove blizine koga je zamolio da napiše pozitivno o njemu...

Osim svega toga, par puta mi je rekao kako je on odrastao čovjek...
    Govorili smo o tome koliko ko ima godina... On je tvrdio da ima 20 i više...
    Dok sam ja iz jako pouzdanog izvora saznao da je on 1989 godište... (Preko jednog lika iz njegove škole)

Tak da sam ustanovio da i dalje laže...
    Neki ljudi očito nemogu naučiti lekciju... A sve koji budu trgovali upozoravam na veeliki oprez...

Ako poslujete sa nekime, i ako vam taj netko pošalje pošiljku, provjerite odakle je pošiljka, i ako je iz Zaboka, javite se meni ili nekom moderatoru sa točnom adresom da ustanovimo jeli to taj prevarant ili ne...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    :)
    Operater
    T-mobile,VIP & Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    12.267
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.267, Nivo: 26
    Bodovi: 12.267, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko
    Ovaj lik koji je napisao pozitivno o njemu je sa 95% sigurnošću ili on sam ( registriran pod novim nickom) ili netko iz njegove blizine koga je zamolio da napiše pozitivno o njemu...
    potvrdujem, mene je zicao da bilo sto napisem dobro o njemu i da mu dam broj moba od krompirka sto sam odbio...

situacija1
    -duzan mi je par punjaca, modem, i jos neke sitnice za koje je 4 mj govorio kako je poslao i da sam mu dao krivu adresu.na kraju mi je dokipilo, ne zbog vrijednosti svega, nego zato sto pravi budalu od mene, ja sam svoj dio dogovora ispostovao, cak sam 2 put isao do njega u zabok pred stan po robu na svoj trosak, no nije to bitno...na kraju smo se dogovorili da mi uplati 50 kn na racun i to je trajalo 2 tjedna...uglavnom, takoder mi se prijetio kao da njegov tata odgovara preko ICQ-a (tvoj tata se sigurno ne bi svadao samnom preko ICQ-a), onda je rekao da je to njegov frend koji je umrezen pa da pise umjesto njega (mislim halo, ja sam glup ili....), nakon toga sam mu reko da me ostavi na miru, nek si zadrzi 50 kn i sve, samo nek me ne gnjavi na ICQ i mobitele, na sto je on rekao ok...da bi za 2 tjedna opet nesto trebao, reko sam ajde da mu pomognem ako mogu...onda me poceo konstantno gnjavit na ICQ i ostavljat NON-STOP poruke...takoder napise mi poruku i ako ja ne odgovorim za 10 s pise da zasto ne odgovaram...

uglavnom, izbjegavajte...

ps. ima 20 kg s krevetom i prebahat je za svoje godine i nezna postovat starije, iako ni ja nisam stariji, ali barem sam pristojan i postujem starije...

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove