evo vako ja se jos dogovaram sa prijateljem koji je bio zainteresiran za PPC...

Očito ti je da ga ja za sebe ne namjeravam koristiti, a sad ako on oće kupiti nek kupi... ja za gotovo istu lovu dobijem MDA2...

Nebitno...
Ono što sam hto reći jest sljedeće...

Početnu cijenu koju si mi naveo za taj tvoj PPC je bila 600 kuna...

OK, t je ok cijena... Kasnije si mi za par minuta reko da je jedan lik ponudio više... oko 700 kuna, ja sam ponudio 750, onda si reko da je lik ponudio 800 ili tak neš slično, pa da je lik ponudio 900, i ja sam na kraju ponudio 950 kuna...
Kad smo dogovorili cijenu 950 kuna, reko si mi da ti se javio još jedan lik koji je spreman dati 1000 kuna i da ti je bitna svaka kuna, pa čak i 10 kuna, i onda sam ti ja ponudio 1100 kuna... Hehe, moram priznati dobro si se iscjenkao samnom... PPC na papiriću da ga podignem sa mojom poštarinom bi me izašao oko 1200 kuna... LOL, to je duplo više nego početna cijena 600 kuna..

Ništa sa tim, nego, neznam šta praviš veliku frku, ko da ja sad neću otkupiti PPC, čuj, tebi će doći nazad, možeš ga zatražiti odmah pa ti dođe sutra nazad, platiti ćeš povrat, ja ću ti u bonu poslati povrat novca ko što si ti poslao ovima kojima si obećao i još uvijek imaš onog lika koji bi ti za PPC dao 1000 kuna... nevidim problem... ah , umjesto da zaradiš 600, zaradit ćeš 500 kuna na tom PPC, jer je njegova vrijednost CCA 500 kuna... i šta je sad problem? Nemojmo praviti probleme gdje netrebaju da budu